pls poradte odkial sa da stiahnut, pretoze na FTP serveroch mi stale vyhadzuje nejaku hlasku, ze nemam pristup.
predtym som stiahol 9.1 v pohode a teraz mam s tym problemy.
dik
Printable View
pls poradte odkial sa da stiahnut, pretoze na FTP serveroch mi stale vyhadzuje nejaku hlasku, ze nemam pristup.
predtym som stiahol 9.1 v pohode a teraz mam s tym problemy.
dik
Zeby ?
ftp://ftp.linux.cz/pub/linux/mandrake/
5s hledani
akorat ze Woody pravdepodobne hleda ISO k vypaleni - a to ted momentalne nikde ke stazeni neni. :-(Citace:
Původně odeslal Jezevec
na libereckym ftp to slo stahnout,aspon teda minuly tyden,tedka to nejak nemuzu najit :(,jinak bych hodil odkaz,kazdopadne sem si nahodil radsi SuSe 9.1 ;D
jaab to vystihol. takze mam asi smolu. :-(Citace:
Původně odeslal jaab
skusal som po vsetkych moznych serveroch a s rovnakym vysledkom.Citace:
Původně odeslal Jezevec
proste ma to nechce pustit na FTP (a ten tvoj odkaz tiez) inak by som sa nepytal.
ale aj tak dik
tak som sa trochu popozeral na DC++ a nasiel som tam vsetky 3 CD.
takze az taku smolu nemam :wink:
Heh to iso tam je taky, staci jit o jeden level vejs a je tam mdk-devel, pokud de o iso mdk 10.
tak to se omlouvam, to me vubec nenapadlo :oops:
skoda, ze to iso je porad ten stary community ... uz je totiz ostra 10, ale na tu jsem zatim porad nenarazil :-(
Woody->si stahni radsi woodyho, ne? ;D ;D ;D
;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Rezna
Ta Liberecka adresa je ftp://ftp.vslib.cz/pub/mirrors/ftp.m...e.cz/Mandrake/
Jeden dotaz...je nejaka verze Linuxu nejak vice oproti ostatnim zamerena na site?
sam linux je zamerenej na site ;), jen jsou specializovany distra - vetsinou spis pidi distra - urceny na routery, ale jde jen o to, ze jsou extreme osekany => treba na jednu disketu. Pokud chces neco lepsejsiho, jdi do BSD.
jsou to 4CDCitace:
Původně odeslal Woody
ISO Mandrake 10 Offiicial jeste neni k dispozici, je k dispozici pouze FTP tree pro instalaci ze site. Ale je mozne pouzit Community pack a pote si nastavit Update na 10 Official a stahnout si potrebne balicky.
nevite o nejakem ftp, kde by bylo DVD pro Mandrake 9.2
(iso samozrejme)?
2sscorpio: Třeba tam kde psal Jezevec, ikdyž tím DVD si nejsem jist.
Hele, neví jestli už někde na Http/ftp, DC++ je už k dispozici MDK 10 Official... už je skoro přes měsíc vypuštěnej... hledám, ale zatím marně :-(
2Marty:Hmm asi sem schyzofrenik odpovídám sám sobě přes druhý já :?
Stálo mě to 2hodiny hledání na dial-upu..
...takže sem to našel já :lol: