Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestly někdo z vás taktoval tuhle kartu a na kolik ji vytáhnul. Jo a ještě já používám RadLinker, nevíte někdo co to je to když se kline na "Advacent" tak se tam dají zvyšovat nějaké hodnoty Core no a dole když se to zveda tak tam stoupá nějaké Increment, třeba z 2.45 na 3.38 a pod...
Dik :)
Re: Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR
Citace:
Původně odeslal Action_OC
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestly někdo z vás taktoval tuhle kartu a na kolik ji vytáhnul. Jo a ještě já používám RadLinker, nevíte někdo co to je to když se kline na "Advacent" tak se tam dají zvyšovat nějaké hodnoty Core no a dole když se to zveda tak tam stoupá nějaké Increment, třeba z 2.45 na 3.38 a pod...
Meviem ci sa da RadLinkerom taktovat ??
Ja tatkujem len RadClockerom ;D
Re: Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR
Citace:
Původně odeslal Action_OC
Mno ja to zatim dal na 270/230, ale chystam se strhnout ten pasiv a dat tam poradnej cooler, na pameti jsem dal heatsinky ale zvedl jsem jen o 5MHz. Kdyby nekdo vedel jak to zlepsit krome Voltmodu.... slysel jsem ze dost napomaha jiny Bios karty, ale dokud nemam jasny nazor na vec zkouset nebudu. Pameti mam 4ns A-Data a docela pecou. teoreticke max. pro 4ns je 250MHz tak by to snad jeste drobet jit melo.dik za pripadne rady