Jaky program pouzit ke spusteni jineho programu, kdyz nastane nejaka akce, napr. kdyz se pripojim k netu, tak chci aby se mi spustilo ICQ.
Vim ze to umi Conmet (Conection Meter), ale neexistuje program urcenej primo jen na toto?!
Dik za odp.
Printable View
Jaky program pouzit ke spusteni jineho programu, kdyz nastane nejaka akce, napr. kdyz se pripojim k netu, tak chci aby se mi spustilo ICQ.
Vim ze to umi Conmet (Conection Meter), ale neexistuje program urcenej primo jen na toto?!
Dik za odp.
Myslim ze zrovna to ICQ si to umi zaridit samo. Staci to tam nekde nastavit.
no nevim ,uz je to davno, co jsem mel icq, ale myslim ze tam bylo neco jako net detect - tak se to jmenovalo, ale ted mam 1. mirandu a 2. pevny pripojeni, takze...budes muset hledat
Mam sice taky Mirandu, ale pamatuju si ze to bylo MAIN - PREFERENCES - CONNECTION, ale nejsem si jistej jestli je tam ta moznost co CODE hleda.Citace:
Původně odeslal monsoon
Jenze me neslo jenom o to ICQ/Mirandu :(, ale chci aby se me pri pripojeni k netu spustilo nekolik programu... (e-mail klient, firewall atd...)
a neumelo to icq poustet i jine programy? Co takovy connection meter, ten to snad taky umi...ale jisty jsi nejsem
A co takhle to udelat trochu jinak :arrow:
Napsat si skript, ktery by spustil firewall, mail klienta, browser, connection meter, ICQ a pripojil by se k inetu.
zkus program AutoIt ten umi ve windows zautomatizovat skoro vsechno, kdyz to reknu blbe tak lze vpodstate nasimulovat cloveka u pocitace, a je to freeware
:arrow: http://www.autoitscript.com/autoit3/