CPU JE TAM 1800XP+ RAM 256DDR333MHz
grafika msi 4 mx440 komp pada v 3d hrach
unreal pada jedine maxpayne sa da hrat ostatne
vsetko pada alebo sa restartne komp sam od seba
skusal som vselico ale som uz riadne nasrany!
Co s tym?
Printable View
CPU JE TAM 1800XP+ RAM 256DDR333MHz
grafika msi 4 mx440 komp pada v 3d hrach
unreal pada jedine maxpayne sa da hrat ostatne
vsetko pada alebo sa restartne komp sam od seba
skusal som vselico ale som uz riadne nasrany!
Co s tym?
Ak sa komp sám od seba reštartuje tak je pravdepodobne zlá doska.
To je rada ako hovado :lol:
Skontroluj chladenie, otestuj pamat http://www.goldmemory.cz.
tomu říkám šit kombinace ... MSI deska + MX440 jéžiš :lol:
Buď si jistý že máš nainstalovány aktuální ovladače na desku (VIA hyperion) potom si flashni nový bios na desku a potom ovladače poslední 41.09 detonátory.
Marek, ty si z neho robis srandu... :roll: ;D ... VIA ovladace dat na dosku s cipsetom SiS :o :roll: ;D
To je dobre ;D
Ale novy BIOS neuskodi (samozrejme pre spravnu dosku :lol: )
No ja som mal tiez problemy s resetovanim PC a zamrzanim, myslel som si, ze je to zdrojom... Potom mi pisali, ze oni maju tiez take zdroje, tak som to vylucil... Vcera prisiel kamos a dali sme dole chladic na procak, inak som mal striebornu pastu, tak som si ju dal dolu, potom som dal obycajnu pasticku a bezi to ako po masle... Nexapem tomu....
No v případě nestability ten problém múže být v kterékoliv z těch komponent. Já osobně si ale myslím, že největší pravděpodobnost je vadná RAMka. To by se sice mělo chovat stejně i v ne 3D aplikacích, ale právě ve hrách bývá komp většinou dlouhodobě hodně vytížený, tak se to tam může nejvíc projevovat. Jinak ja s touhle deskou v tomhle směru problémy nemám. Jinak zkus zkontrolovat chlazení CPU (to by mělo spíš zatuhávat), no a pak tu desku a grafiku.
Premo