Tak schvalne, jakou kartu byste si prali pristi rok :-) ? Me zajima jestli spis budete cekat na nejakou z ocekavanych nebo spis az zlevni soucasna spicka nebo mainstream ...
Printable View
Tak schvalne, jakou kartu byste si prali pristi rok :-) ? Me zajima jestli spis budete cekat na nejakou z ocekavanych nebo spis az zlevni soucasna spicka nebo mainstream ...
kde je Matrox ? A 3Dlabs? Nebo aspon kolonka "Jine" ? :roll:
2 deekay na co kdyz bude powerVR series 5 ? ;D ;D
Jestli bude PowerVR series 5 podobny filosofie jako drivejsi tak to bude zase na CAD/CAM nepouzitelny
okey, to mas pravdu a taky me to jebe ze to do 3dstudia max nevyuziju
ale cena/vykon v ostatnich vecech je supr a tolik lovu abych si koupil spesl kartu na tyto aplikace stejne nemam.
nj fakt tam chybi parhelie. nemuzu hlasovat :roll:
Ja mam tet GF 3 kamosovy shorel pocitac tak mi ji pujcil a zas nekomu jinemu co ma S3 svy kyro.
Ale NFS5 a GF3 silene rozmazany . F1 2002 taky nic moc takhkle se mi to nesekalo ani na kyru.
TAkze jdu do 8500 :) jestli nebude dost love jinak 9700
CAD/CAM - Me se po delsim lazeni podarilo celkem slusne rozbehat na Kyru Unigraphics - GF3 ani boha , na radeonu 8500 taky docela problem!
Nebudu kupovat nic, na moje hry (GP4, Wolfenstein, NHL2002) mi stačí R7500 a to hraju na 1024x768x16 bit full detail.
RADEON 9500PRO od saphiru ownz !
Unigraphics na GF3 normalne bezi, stejne jako s novejma ovladacema na RadeonechCitace:
Původně odeslal Kenik
na kolik muze jit pristi rok ATI Radeon 8500/8500LE??
Na dva litryCitace:
Původně odeslal dutch3s
No jo, ja vim, ja jsem chtel pridat Jine, Parheliu a jeste treba neco, jenze nejak mi to nechce umoznit pridat dalsi moznost, co s tim ???
Mirek: Nic..todle je povoleny maximum...ale moh si neco odmaznout a hodit misto toho aspon Ostatni ;D
no nic, ze ses to ty ;), tak zmenim Trident za Ostatni, skoda byl to muj druhej favorit, mel jsem to asi nazvat hracsky grafiky
Diky du hlasovat ;D
(doufam ze si nikdo nebude myslet ze chci tridenta ;D )
myslim, ze z toho mit strach nemusis :lol:
hold nevim proc je to shora omezeny 10 moznostmi :(
nahodou ten Trident bude mit casem i TV-out 8-)
Som si teraz skoro kupil legendarny Matrox Millenium za 200,-Sk ;) Ma dost kvalitny 2D obraz.
To je ten s WRAM pametmi? Taky jsem po nem koukal, kdyz jsem si z bazaru za 600Kc prinesl Mystique 220 :) Ten mel jen SGRAM, ale obraz byl taky super, dlouho to byla moje hlavni grafika
Jo mozna to bude tim ze jsem mel pred tim kyro a nepreinstaloval jsem...Citace:
Původně odeslal DeeKay
A mozan taky ruskou verzi c.r.a.c.k.u. :)
asi si do prace udelam radost a koupim si Parhelii, kdyz to dobre pujde.... rad bycj ji vyzkousel na 3 monitorech..takze pokud se zadari, rad vam sdelim sve pocity...
to Dee: ja to sem pro jistotu napsal, pac parhelia mela byt zvlast, stejne jedine hlasy v te kolonce sou pro ni....
To jednoznacne 8-)Citace:
Původně odeslal xvojta
Myslis tie 2 hlasy? (zrejme tvoj a DeeKayov) :lol:Citace:
Původně odeslal xvojta
tak uz jsem taky hlasoval, muzete hadat co :lol:, novou grafarnu budu kupovat az v srpnu, takze muj hlas sel pro tu co bych chtel ted...Vo tech prazdninach to bude urcite jinak, to vim, ale urcite ATI nebo NVIDIA :)