Jakou nejlepší jehličkovou tiskárnu? Pry neni spatna nejak Epsonka, ale uz si nevzpominam na jeji nazev.. :(.
Dik za rady.
Printable View
Jakou nejlepší jehličkovou tiskárnu? Pry neni spatna nejak Epsonka, ale uz si nevzpominam na jeji nazev.. :(.
Dik za rady.
Myslim, ze inu ihlickovu ako Epsonku nezozenies, tak co riesis?
Ceny od 5.000 do 50.000,-
Tak to se pletes, prtoze jehlickovych tiskaren je daleko vice nez jen Epson, tak napriklad: Star, Citizen atd..Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Slo me o to jestli nemate nekdo zkusenosti s nejkaou fakt dobrou (asi nejspis starsi) jehlickovou tiskarnou, ktera se da koupit nekde v bazaru nebo na inzerat.
epson 570-ky sou dobry a dost rozsireny, starsi se sou k mani za 4-5 tis. kc
u nas v praci se osvedcili OKI 320,321, jsou dost rychle a bez problemu se da sehnat cip s cestinou latin2, kamen. apod..
naopak nedoporucuji treba epson lx-300+ -poruchovost, ale je to pouze IMHO
tak to som celkom prekvapeny, ze Epson LX-300 a poruchovost? Som vlastnikom jednej, uz peknych par rokov a ta tlaciaren uz natlacila tolko toho bez jednej poruchy, ze by mala dostat Nobelovu cenu za tlac! :lol: A mozno iba mam stastie na tento kus! (musim zaklopat na drevo - klop, klop, klop)
No z tech asi 10ti kousků co pouzivame odesli uz 3 behem asi 3 let. Z toho 2 mely chybu s detekci papiru a oprava byla levna, tak to zase az tak nevadilo.Citace:
Původně odeslal OndreJ
ja mam lx300 a blbe tiskne z windowsu..pred kazdym tiskem je ji treba vypnout a zapnout :-( .. ale z dosu tiskne v pohode...mno ale uz ji stejne nepouzivam :-)
Asi najlepsia cirkularka, aku som kedy mal bola IBM Proprinter (24 ihlickova, typ 4212). Tlacila rychlo a pekne a mala fakt genialny podavac a vyhadzovac na A4ky, do ktoreho sa zmestilo plno papierov.
Inak mi preslo rukami plno ihlickoviek Star, Epson a pod. ale tato IBMka bola aj cez dost stary datum vyroby naozaj the best.
to je tim ze je to tiskarna tak na doma, pokud se pouziva vic kopii a nebo se hodne tiskne /100 stran denne a vic/ tak odejde za dva rokyCitace:
Původně odeslal OndreJ
to je jen starou verzi epromky, staci nahrat novou a je v pohode i z win.Citace:
Původně odeslal Wolferine
Ja mam Epson LX400 dostal jsem ji před třema rokama zadara ke starymu kompu :-) Je sice docela hlučna a pomalá, ale na to mý tiskaní laborek to v pohodě stačí....