Mam R9600 Pro a mam tento problem. Stava se mi kdyz hraji nejakou hru ze mi po case proste hra vyskoci do windows a zobrazi se zprava VPU Recover problem odeslat informace o chybach firme ATI... Vubec nevim co to je mohl by mi nekdo poradit? DIKY
Printable View
Mam R9600 Pro a mam tento problem. Stava se mi kdyz hraji nejakou hru ze mi po case proste hra vyskoci do windows a zobrazi se zprava VPU Recover problem odeslat informace o chybach firme ATI... Vubec nevim co to je mohl by mi nekdo poradit? DIKY
Máš ji přetaktovanou? Mohlo by to být tím. Jinak ten VPU recover někdy blbne, prostě ho vypni a budeš mít klid.
... ne ze bych se do tohoto chtel primo plest, ale podobnej problem ma kamos se svoji R9700, kdyz VPU vypnul, tak musel restartovat natvrdo, protoze to vytuhlu a neslo s tim nic delat. Ale kdyz ma VPU zaplej, tak to windows rozchodi a proste "restartuje grafiku" a opet to jede, i kdyz samo hra je na kasi :? Proste si nemyslim, ze je dobrej napad, vypinat VPUCitace:
Původně odeslal Matio
ja myslim ze to neni spatny vypnout vpu jelikoz obcas dokaze solidne blbnout :roll:
pokud mas dobry oc a neni to zpusobeno grafarnou to mrznuti tak to s radosti vypni
Presne sa toto stavalo aj mne v Call of Duty s mojou Canyon ATi Radeon 9600pro (400/400) a nie je pretaktovana a ked som vypol VPU tak iez som musel natvrdo....Citace:
Původně odeslal Lisak
mě to dělá taky!mám radeon 8500!Dělá mě to většina novějších her!A rozhodně vpu nedoporučuju vypínat!taky sem musel po vypnutí natvrdo resetovat!!
Mám to vypnutý a není problém, padal mi jen Generals, ale ten nemá rád moc přetaktováno.
Tak to je bomba, ja myslel, ze to dela jen mi, ale uz jsem VPU vypnul....... ale u Call of Duty mi pomohlo(nevim proc podtaktovat grafiku). Ale u me to je taky zpusobeno pametma, protoze, kdyz tam hopdim 2x256DDR 400 tak mi to dela(U generalsu napriklad) a kdyz jednu vytahnu tak je to vpoho, ale ted zase u Painkillera ,i to dela i s jednou i s dvema... A hrat painkillera s 256MB ram je o hubu, ale ty generalsy me serou....... :-(
Mne sa o Painkillera iba raz zopol a odftedy ide ako ma , ale u Prince of Persia sa mi stale spusta :(Citace:
Původně odeslal MiniMeM
Mne sa o Painkillera iba raz zopol a odftedy ide ako ma , ale u Prince of Persia sa mi stale spusta :([/quote]
Tak to jsi stastny clovek...... me uz to zacina poradne srat... kdyz porad vyjizdi do winu..... Vypl jsem VPU recover, ale jeste jsem neparil, tak uvidim, jestli bude nutny restart natvrdo, tak bych se na to vysral....
Tak to jsi stastny clovek...... me uz to zacina poradne ***... kdyz porad vyjizdi do winu..... Vypl jsem VPU recover, ale jeste jsem neparil, tak uvidim, jestli bude nutny restart natvrdo, tak bych se na to vysral....[/quote]Citace:
Původně odeslal MiniMeM
No jo , ale Princa hram uz asik 3 mesiace ak nie viac a teraz kvoli VPU sa mi ho nedari dohrat.
Ja mel stejnej problem a bylo to moc pretaktovanym CPU a malym napetim na nem,dej si to do default a uvidis ze to uz nebude delat,mas proste nestabilne pretaktovano.
No tak to jsem vcera zkousel a jako vubec...... procak na default, pameti tez a ani pytel..... tak jsem vzal a na grafice jsem podtaktil pamet i jadro o 30Mhz a za hodinu pareni mi to vyhodilo jen jednou ze zacatku a pak uz ne :-) tak to vyzkousej a uvidis ;D
No hej , ale jedna jedina hra ? Vsade inde to ide ok . Chladena je dostatocne , teda aspon jadro , pamete nie , ale skusim to doma a dam vediet.
2MiniMem...se divím že ti to s těma pamětma vůbec jede, tahle deska nejní na PQI dělaná (tedy pokud nepoužívají čipy od jiné firmy, které jsou podporované), takže by nepomohla ani reklamačka...(bo by ti ji neuznali)
LOL tak dneska jsem si stahl Omega ovladace a vyzkousel a vsechny problemy s VPU Recoverem se ztratily!!! Prozatim ani jednou..... sice vykon v 3D Marku01 klesl o mene nez 1000 ale za tu cenu to stoji :-)
mě to dělala 95P i na default se všema ovladačema - přepnula se na softwarovy zobrazovaní nebo o - nešlo skoro ani psat ve wordu
když jsem vpu recover tak natvrdo vytuh
když jsem nainstaloval ovladače bez control panelu tak absolutní spokojenost - tam ta sra.čka není
Nastesti jede, ale to se neboj, ze neuznali, protoze jsem je kupoval v Alfe a alespon tam pri problemu s kompatibilitou jsou ochotni ti vratit penize nebo vymenit komponenty..... :-)Citace:
Původně odeslal MARA.T