-
P4 2.4@3.2@1.575V!!!
Tak se mi dostal do kompu vybornej kousek P4, je to serie SL6DV a jede na 3.2GHz pri 1.575V! Vic jsem ji jeste nezkousel, ale urcite se pokusim ;D Takze jestli nekdo narazite na tuhle serii, tak nevahejte ;D Koupil jsem ji od Tannera, ale myslim ,ze si serie nemuze vybirat :(
-
pěkné :) zkoušel si jít výš ? mě to nad 3.2Ghz náhodně tuhne,jinak taky jedu na 1.575V samozřejmě není to takový skok,jak máš ty v přetaktování,pak napiš jak si přetaktoval grafiku :)
-
Ted jsem zkousel 3.3, zapnul jsem CPUstablity test, popisovanej na PCtuningu a po 6 hodinach jsem prisel a byla chybova hlaska. Vic napeti se mi tam nechce poustet, preci jenom me ty "umirajici Northwoody" vydesili, tak ted pres noc zkusim 3250 ;D
-
Takze po 6 hodinach CPUtesto rock stable at 3250@1.575V 8) Skoda ze mi to nezvladaj ramky, holt pri FSB 450 by byla prostupnos ;D Ale takle muzu jet jen na 1:1, takze jen asi 360 :( Grafiku jsem zkousel zatim jenon o 20 jadro a o 20 pameti, vypadalo to stabilne, ale v 3DM01 byl zisk asi 400points :( Zkusim dat jeste vic a pak to sem napisu ;D
-
Tak koukam ze jsem ti prodal celkem good kousek ;D ;D ;D
-
jj to si pis ;D Mockrat Thanks ;D
-
To fila: napiš prosím tě podrobnosti o tom procesoru - jaký je to týden výroby, kolik má na spodní straně kondenzátorů (15 malých nebo 12 větších?- jsou tam jakoby volná označená místa na další nebo jsou jakoby osazeny všechny?), kompletní označení na heatsprederu... Díky moc ... Hledám taky takovej podobnej kousek, tak abych se měl čeho chytat ... Ta série sama o sobě není dostatečným vodítkem...
-
pekne, pekne ... 3.2Ghz :o
-
Tanner: neměls by ještě jeden? Ten můj je serie SL6EU a jde na 2.8GHz, ale nehci do něj pouštět víc proudu, ale teď tam pouštím 1.55V a je suprove stabilni. Kolik Ti to topí?
-
Nejvic sem videl bylo 48 stupnu celsiovych. Ale urcite pri nejakym poradanym delsim zatizenim by byla teplota urcite nad 50 :( . Ty procesory prodava Tanner a serie si nemuze vybirat.