Zdravim,
hledám program, kterej by sledoval jednotlivý programy, jakou rychlostí tahaj z netu, kolik už toho natahaly atd.
Vim, třeba KPF to umí, chtěl bych vyloženě jednoduchej prográmek.
Nějaké návrhy?
Dík
Printable View
Zdravim,
hledám program, kterej by sledoval jednotlivý programy, jakou rychlostí tahaj z netu, kolik už toho natahaly atd.
Vim, třeba KPF to umí, chtěl bych vyloženě jednoduchej prográmek.
Nějaké návrhy?
Dík
To není přesně to, co bych chtěl...
potřeboval bych něco jako přehled připojení v KPF, jednoduchý, ale s důležitejma informacema, přehledný.
no dík za stejnej odkaz :-)
co ti na netlimitery nevyhovuje? dumeter mozno este ale netlimiter je much better ??? :roll:
MC
netlimiter mi nevyhovuje z toho důvodu, že nepotřebuju nic limitovat, jenom sledovat, což tam také jde, ale mě to zrovna udávalo zcela nesmyslný hodnoty (stahoval sem a pro DAP to ukazovalo hodnotu 0.42 kB...).
Potřebuju prostě program, kde by byly vylistovaný všechny procesy, který nějak přistupujou k síti(ím), kolik maj Rx, Tx....
Na tyhle účely sem používal KPF, ale i s vypnutym FW se do něčeho s*al a dělal neplechu...tak musel pryč....
rozumíme si? :-)
jo rozumime a bud laskavo menej arogantny ... btw netlimiter nezvlada programy co segmentovo alebo viacthredovo stahuju, napr nedava offline explorer alebo uz zmieneny dap, ale tusim bittorent dava .. na to co chces lepsi soft nepoznam ked si odmyslim tieto chyby ..
MC
Pravdepodobne jsi po jeho instalaci nerestartoval. Pak vse funguje OK.Citace:
Původně odeslal Gappa
A stale si myslim ze idealni program ktery hledas je prave Netlimiter.
edit.
jestli te tam ty sloupecky s omezenim rychlosti ap. rozcilujou, jdou schovat ;D
2 MadCap: promiň, jestli to tak vyznělo, ale nebyl to rozhodně účel :oops:
Asi se tedy spokojim s tim netlimiterem, nebo tam zkusim o5 propasírovat KPF.
Nuže, díky za pomoc :wink: :-)
nebo namisto KPF zkus Kerio Winroute Firewall - je to mnohem lepsi a problemy s tim nemam. ale ja to pouzivam primarne na nat, routovani a firewall.
Na pouhy generovani statistik je to ale zbytecne velky.
Kerio WRF sem zkoušel a vyloženě se mi nelíbil, sice používám WinRoute 4.2.5 na routovaní pro druhej comp a uvažoval sem o spojení funkcí KWR a KPF, ale fakt se mi nelíbil...nepřehledný, prostě divný :)
to je pravda. ale me nic jineho nez zminovany netlimiter a dumeter nenapadlo.Citace:
Původně odeslal Marty
Gappa: mno, zkus nejakou novejsi verzi.. precejenom 4.2.5 je uz par desitek mesicu stara.. :-) treba aktualni 5.1.10.. ale jasne, na logovani to neni. je to na routovani, nat, atd. proste na server u site..