Re: teplota 54-je to dobre?
Citace:
Původně odeslal promecon
Mam athlon xp 2000+ a pri boxovanom chladici mam teplotu pri startu 43 stupnov a pri zatazi stupne cca o 10-11 stupnov.
Poradte je to vela, podla mna to robi ten box, niesom si isty, poradte.
Nepretaktovany, chystam cez leto watercooling a potom extrem. :arrow:
ty teploty sou v poho a odpovidaj. Spis si zjisti co mas za jadro, protoze 2000+ se delali jeste stary palomina a to by si moc nenataktil :wink:
Citace:
Původně odeslal promecon
Mam athlon xp 2000+ a pri boxovanom chladici mam teplotu pri startu 43 stupnov a pri zatazi stupne cca o 10-11 stupnov.
no jestli to je Palomino tak je to asi normal, ale já mám Tdreb B 2200+@2400+ a při zátěži max. 51°C (chladič BOX a místo pasty Indulona :lol: )
Citace:
Původně odeslal Peca-on-line
no jestli to je Palomino tak je to asi normal, ale já mám Tdreb B 2200+@2400+ a při zátěži max. 51°C (chladič BOX a místo pasty Indulona :lol: )
no som sice lama ale s tou indulonou to myslis vazne?
Citace:
Původně odeslal aragorn
Citace:
Původně odeslal Peca-on-line
no som sice lama ale s tou indulonou to myslis vazne?
Jo je to tak, nedávno sem se v tom hrabal a potom sem zjistil že doma nemám žádnou pastu. Někde tady na foru sem čet že se ta Indulona dá v nouzi použít a tak sem to zkusil. Celkem mě překvapilo že to dává stejný teploty jako s tou orig. pastou. Už je tam 2 měsíce a No Problem ;D
Citace:
Původně odeslal promecon
to je furt dokola teploty 50 vam vadej pritom do tak 63 neni co resti to beru jako uplne normalni provozni teploty , od 63 vjes uz to neni ono do 70 to jde ale pak je to z mazec ;D