http://www.silentmaxx.de/Daemmung_ei...le_auswahl.php
co na to řikáte prodávaj to v tntrejdu
Printable View
http://www.silentmaxx.de/Daemmung_ei...le_auswahl.php
co na to řikáte prodávaj to v tntrejdu
budu mluvit spis obecne:
1) neni to moc levny reseni (kor TNTTrade)
2) ruku v ruce s akusticky-izolacnimi vlastnostmi jsou i tepelne-izolacni, coz je problem
3) vysledny efekt nebyva zas tak vyjimecny
jestli je v pocitaci nejvetsi rvoun chladic, ktery ma dneska vetsinou kolem 20dB, tak bych to moc neresil
hm jsem si myslel ze je to levnejsi ale ono to vyjde nastejno jako akasa hm tak nic no :-) tak to si tam dam radsi koberec, nebo vyndám disk :wink:
Ja som použil koberec... Výsledok je veľmi dobrý, nárast teploty minimálny (skôr by som povedal nemerateľný).
Použil som pomerne tenký (cca 5mm) koberec z "očkami" - neviem ako to popísať - proste nemá tie vlákna rozstrihané, ale len zatočené do uzlíkov...
Môj problém bol, že mi rezonoval zvuk vnútri case. Nekmitali mi plechy, bolo to ako ozvena... A to som odstránil úplne. Navyše zmizli všetky vysoké tóny prúdiaceho vzduchu (také to tiché syčanie) a ostali len úplne hlboké (niečo ako "šum mora" - keď si dáte k uchu mušľu...) - a tie ma nerušia, skôr ukľudňujú - aj tak ich počuť len z blízka.
A o tom, že mám disk viem iba pri seekovaní - naschvál som nenastavil silent režim, chcem vedieť, čo sa deje... (disky mám uchytené na originál silikónových "silentblokoch")
Lidi premyslejte :) co myslite ze to je? specialni hmota pres kterou nic neuslysite? ;D neco podobneho muzete najit treba ve vasi komore, kumbalu nebo ve sklepe. Material podobneho charakteru. Za ty prachy ani napad. :idea:
Akurat vcera ma napadla jedna celkom lacna nahrada za tie vsetky super hyper ultra noise vecicky.
A napadlo ma to vcera ked prisli moji rodiacia na navstevu.
A napadlo ma to hned potom co dali mojmu synovi darcek
A napadlo ma to hned potom co ten darcek odblil
A ja som uvidel bonbonieru.
A vnej
To plastnove nieco na com su take bubliky co vsetci lubime praskat.
Takze zacnime kupovat bonboniery - nase polovicky budu uplne namako ze im kupujeme sladke a my budeme mat praskacky.
Treba skusit - zatial mam len na pol bocnice ale mohlo by to fungovat celkom ok
když se tak koukám na kberec co mám v pokoji...... že bych kus uřízl......
hodilo by se to skoro i do case (tmavě hnědej koberec, černácase(bude)), no uvidim asi by to nebylo to prave kdyby mi tady kus chyběl;)
Myslím, že keby si si kúsok odrezal, že by ti to dosť chýbalo :? :lol:Citace:
Původně odeslal Vinc Black
Skoč do predajne s kobercami - vždy sa nájdu "odrezky" za lacný peniaz - tebe stačí pás šírky cca 50cm :idea:
tak te praskaci folie mam ted doma kopu neb sme kupovali postel a dily byly zabalene v tom :wink:Citace:
Původně odeslal Loki12
(teda pokud to uz nikdo nevyhodil)
jak se da odhlucnit disk pac ten hrozne rve? moc se mi to nechce odhlucnovat tim kobercem
Vymenit ho sa tichy... To je jedine naozaj fungujuce riesenie.Citace:
Původně odeslal Vinc Black
me se zdala hlucna i BIV (ona taky je!) tak sem nani dal blok a obalil to do ctyr vrstev odhlucnovaciho materialuCitace:
Původně odeslal Rainbow
Otázka taky je, kdy se ti ta BIV zdála hlučná.. Když sem tu svou před x lety kupoval, tak sem ji prostě skoro neslyšel. Teď po 24/7 provozu je ale samozřejmě všechno jinak.. Furt je to ale v normě, pořád sem s tím diskem spokojen. 8-)Citace:
Původně odeslal Prokop
nastesti se chystam menit disk, takze vymena je resenim(jen pro me)
ad material >
pri odhlucneny ide imho hlavne o hustotu a strukturu pouziteho materialu, hmotnost kvoli rezonanciam a struktura proti pohlcovaniu zvuku, cize nejake pukacie hovadiny su na toto tazko useless ..
MC
ta moje barca byla ze zacatku neslysitelne, ale ted...kraval jak stary 1,2GB western :evil: sere me toCitace:
Původně odeslal Croog
Maj je na CC - a ta "nejucinnejsi" (utlumi az 26db) stoji 220,- za pokus stojiCitace:
Původně odeslal daso
Zas na druhou stranu, pokud se jedná o věci, které CC bere z TNTrade, pak je TNTrade levnější :idea:Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
(209,-)
Citace:
Původně odeslal tnf
tak nějakjá nejradši nakupuju v sofcomu, mám tam přez kámoše D2 ale zase tam nemaj věci na moding :-(