Rozhodujem sa medyi saphire alebo MSI karta je r9800pro 8-) ???
Printable View
Rozhodujem sa medyi saphire alebo MSI karta je r9800pro 8-) ???
Já bych bral Sapphire ne že by se mi nelíbila MSI je to muj druhej nejoblíbenější výrobce grafik ale s ATI chipy nemá zkušenost, může bejt lepší než Sapphire ale nejsou s ní zkušenosti. Ber Sapphire.
taky bych bral Sapphire mam s touhle zhnackou moc dobry zkusenosti!podle me bude i na OC lepsi
Pokud ovšem nebude můt nějakýho zmetka s čipem R360.Citace:
Původně odeslal Fleak
Nic takového neexistuje, stačí tam hodit bios z XT verze.Citace:
Původně odeslal 3G@L
neviem naco som ja odvolal Sapphire a kupil MSI, skratka Sapphire horsie taktnut jak MSI nepojde ani keby co, takze Sapphire. :-)Citace:
Původně odeslal 3G@L
som sa nalakal na ten krasny velky chladic, ktory ked mu bios nepomoze, a kvalitne spracovanie karty, je k nicomu, a vlastne na tu kartu nedam ani VGA Silencer, takze neni vo cem :wink:
ale ak si myslis ze Saphire je zazracny, tak to ver ze neni, nie kazda ide taktovat, a moze tu oponovat kto chce, shitle kusky Sapphiru sa teraz rozsirili ako huby po dazdi, je o tom vela threadov na zahranicnych forach, nejake overclocky ako 400- 410 to je na co??? mozes nechat kartu na default a mas to jedno :-)
MSI ma vacsiu softwarovu vybavu, ale kvalita toho softwaru je na tvojom posudenim, podla mna je to ok balenie, najdi si na stranke MSI informacie
A este na Sapphire je 2 roky zaruka na MSI 3 roky, v pripade dozitia ventilatoru Vga to pokladam za plus, lebo 5percent vykonu navyse ti v hrach ktore uz nebudu na 9800vkach stihat nepomoze, tak akurat vypnut detaily, v podstate to mas jedno. Nie kazdy bude s 9800pro experimentovat s biosom a s chladenim, za nejake haliere vo vykone, to radsej o rok kupit celkom novu kartu
Asi Sapphire (väčšie skúsenosti s grafickými kartami od ATi), ale na druhej strane MSI má veľmi kvalitné karty pre nVidiu a možno to tak bude i v prípade kariet od ATi. Skús si pohladať na IT dáke testy a porovnaj ich.
No comment SAPPHIRE
len si daj pozor na pamäte Infineon idu dost malo taktovat ..
Bral bych také toho Sapphira, mám s nima lepší zkušenosti než s MSI. Sám netaktuji, ale podle kolegy v práci jdou taktovat celkem slušně.
Ak je tu tolko nazorov za Sapphire tak na tom urcite je kus pravdy, tak Sapphire to vyhral na celej ciare, ber ho :-) :wink:
Právě taky řeším, jestli Saphire nebo MSI 980Pro, jde mi ale také o hlučnost. Tedy po této stránce vyhrává podle informací na netu MSI. Máte ho někdo?
zkus to tady v nakupni poradne...tam se o tom mluvi jakou kartu koupit a jakou radeji nekupovatCitace:
Původně odeslal RadimP
:arrow: http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=58485
Edit by sisi: nerad by som, aby sa "vytahovali" stare thready kladenim otazok, ktore zjavne patria do nakupnych poradni... vdaka za pochopenie. Thread bude o par dni znovu odomknuty.