Mam desku ECS L7S7A2-L a chtel bych se zeptat jestli mi tam pude dat chladic Slim Silent Pro TC...slysel sem ze hodne lidi s tim ma problemi ho tam narvat.Diky vsem.
Printable View
Mam desku ECS L7S7A2-L a chtel bych se zeptat jestli mi tam pude dat chladic Slim Silent Pro TC...slysel sem ze hodne lidi s tim ma problemi ho tam narvat.Diky vsem.
na l7s7a podla bostaru ide tento chladic namontovat bez problemov.
presnejsie tam pisu "L7S7A(anticipated)".
hej vyser se na TC verzi! kup ten klasickej Slim Silent Pro kterej je levnejsi, hlucnej neni vubec a navic je vykonejsi...!Citace:
Původně odeslal crazyape
na desku nesel....ecs se behem jednoho dne posralo....ted mam MSI KT4AVL a sem spokojenej....
Ten chladic sem koupil ta 300kc-a jeste sem kopil chladic cooler master protoze ma mensi pasiv a predelal ten vetrak....
po tvojom prislevku som sa doma lepsie pozrel na L7S7A2 ,a fakt je tam jeden vykukajuci kondenzator (hned pri spodnom uchytení spony). predpokladam ze ti tam vadil asi najviac.
no nic, aspon ti poprajem vela stastia s novou doskou.
Pokud muzu doporucit tak kaslete na vsechny TC, sou naprd, roztaci se nekdy na 45ti stupnich teploty...... obyc bez TC maji mnohem lepsi chlazeni a stejnou hlucnost......nekdy i mnesi......... navic ten slim sillent je asi nejmene hlucny vetrak ze vsech AC