kua tak uz zas nevim ??? , co dat do ty vody aby se tam jednou pro vzdy nedelalo to svistvo? a je bezpecne pouzit Savo?
na jak dlouho to vydrzi ...
Printable View
kua tak uz zas nevim ??? , co dat do ty vody aby se tam jednou pro vzdy nedelalo to svistvo? a je bezpecne pouzit Savo?
na jak dlouho to vydrzi ...
Pouzil si normalni vodu nebo destilku? Dela se to svinstvo i v destilce, gdyz jo tak jak hodne a za jak dlouho?
Zalezi i na tom, zda ma uzavreny nebo otevreny okruh. V otevrenym se svinstvo dela skoro se vsim :-( Ale doporucuje se kobinace - trochu sava a trochu jaru (proti bulbinkam). Ja zkousel i modrou skalici, ale ta se krute neosvedcila ...
muj postreh dela se to ve vsem i no je to zbytecny pouzivat destilku za nejakou dobu je na tom stejne, jinak kdo by to chtel mit bez organickejch bordelu tak musi pouzit nejakou horlavinu ci neco s lihem.
Já budu experimentovat s letní kapalinou do ošplichovačů je v ní vysokej obsah lihu a docela příjemě voní :-) narozdíl od sava + je levná . Jo a v autě se vede ve stejnejch hadičkách jáký se používaj u vodníka takže nehrozí jejich naleptání a poškození :-)
Já tam dám asi líh a destilku a trochu sava.
Bude to v UV svítit?
já používám nějakou sračku od ARALu - Sarol, používá se to ve strojírenství na chlazení, má to barvu jak mlíko, nějakou tu viskozitu a trošku to smrdí (mám "skoro" uzavřený okruh,tak pohoda),mám to v kompu asi 6 měsíců a je klid. jak jsem to jednou plnil tak jsem si trošku cucnul :? a myslim že v tom sajrajtu nepřežije nic živého ;D
lih se me tam moc davat nechce, protoze ma horsi tepelnou kapacitu nez voda, ale poznam v tom vubec rozdil? o kolik stupnu by to slo nahoru? :?