Re: Jak zahladit skrabanec?
Citace:
Původně odeslal IntEx
Ahojda! Koupil jsem si novej mobil (N3410) a hnedka druhej den se mi na tom plastovym krytu (ze strany) udelal osklivej skrabanec. Nekdo by nad tim mavl rukou, ale ja mam takovou nemoc, ze mi hodne vadi :evil: . Nebyla by nejaka moznsot, jak se toho zmetka (skrabance, ne mobilu ;D ) zbavit? :oops:
Tak sprav na druhej strane dalsi , ludia si budu mysliet ze je to nejaky druh vzoru a mas po probleme.. :idea: :wink:
Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Citace:
Původně odeslal IntEx
Ahojda! Koupil jsem si novej mobil (N3410) a hnedka druhej den se mi na tom plastovym krytu (ze strany) udelal osklivej skrabanec. Nekdo by nad tim mavl rukou, ale ja mam takovou nemoc, ze mi hodne vadi :evil: . Nebyla by nejaka moznsot, jak se toho zmetka (skrabance, ne mobilu ;D ) zbavit? :oops:
Tak sprav na druhej strane dalsi , ludia si budu mysliet ze je to nejaky druh vzoru a mas po probleme.. :idea: :wink:
Taky reseni, ale myslim, ze to nebude to prave orechove :wink: (uz kvuli tomu, ze 100% stejnej se mi nepodari, ani kdybych chtel)
Citace:
Původně odeslal IntEx
Jo to jo, jenomze yhazovat dalsi 3 kila kvuli blbymu skrabanci (a je to vlastne prakticky novy), tak prave zkousim, jrestli by se nedal alespon castecne "zneviditelnit", abych ty prachy za novej vyhazovat nemusel :wink:
3kila? heh a ty to řešíš? já odrbal kryt na 6230i a platil jsem za něj 1000,- :-) za kousek plastu...pche.