-
3Com problémek!!!
Takže je to tahle karta:
3Com 3C910 Integrated Fast Ethernet Controler
Je integrovaná a běhá prostě jak se jí zachce protě někdy de někdy a tím myslim třeba 5 sec. běhá a pak zas nic a nebo běhá třeba 10 sec a velký pingi jak s.ina.
S tímhle si fakt nevím rady je to záhadný.
-
Re: 3Com problémek!!!
Tohle mi jedna 3COM PCI síťovka dělá taky :-( Ale na 10Mbps halfduplex jede bez problémů, což na spojení s APčkem bohatě stačí, jinak bych ji vyhodil.
Jiný kabel a jiný HW na druhé straně (možná i ovladače) jsi asi zkoušel, co? Jestli to máš v záruce, tak reklamuj :?
-
Tohle by mohlo skutečně vyřešit (jak už naznačil Hasich) nastavit (pokud má na auto) natvrdo rychlost a half/full duplex - často to pomůže ...
-
Zkusim to ale 10Megabit mi je k ničemu!!!
-
Tak sjem najel na web 3comu chtel jsem sosoout ovladace nez jsem vubec nejaky ovladace nasel tak me to dalo asi hodinu a jeste k tomu jsem sosnul nejaky spatny tak sjem dal do toho SEARCHU ten kod ty mí karty a přelvapive to nasšlo ovladče hned:)
Tak sjemje sosnul naistaloval sítovka chodí ale pořád mě připadá že se na ni strácej packety o dost víc jak na tý druhy(Micronet).
-
Ja mam taky 3Comku PCI, a dela obcas to, ze ve win zahlasi na sekundu "sitovy kabel byl odpojen" a zas naskoci... zkusim nastavit 100Full co to udela.
-
Tak mi to nepomohlo. dela to stale.. nikdo netusi cim to muze byt?
-
A mas tam driver od 3Comu? V robote som videl to, ze s driverom z Windows to islo asi 15KB/s, s driverom od 3Comu normalne 100mbps.
-
No, zkus vyzkoušet různý drivery a pak začni zkoumat (což už jsi Ty ale předpokládám dávno udělal) jestli je fyzicky v pohodě kabel a konektory na kabelu/síťovce. Když to nenajdeš, tak ji prostě zahoď a kup si za pár korun Intelskou, ta tyhle problémy nemá :!: (možná tu i nějakou mám :?: :wink: )
-
nevím jetli si to zkoušel ale na webu od 3comu zadej číslo adaptéru a ono ti to hodí přesně ty ovladče pro to zařízení.