Ahoj, mám desku s KT400A a potřebuju nainstalovat VIA 4in1 Hyperion 4.51 a kámoš mi tvrdí že ve Win XP se musí 4in1 instalovat v nouzovém režimu. Ale nějak se mi to nezdá, nebo je to přece jen pravda? Dík za radu, nemám s VIA žádné zkušenosti ???
Printable View
Ahoj, mám desku s KT400A a potřebuju nainstalovat VIA 4in1 Hyperion 4.51 a kámoš mi tvrdí že ve Win XP se musí 4in1 instalovat v nouzovém režimu. Ale nějak se mi to nezdá, nebo je to přece jen pravda? Dík za radu, nemám s VIA žádné zkušenosti ???
via4in1 jsem instaloval "bůhvíkolikrát" na X počítačích ve Win9x/2k/XP, ale z nouzového režimu ani jednou :smoke:
Teďka jsem to instaloval. Žádnej nouzovej režim to nepotřebuje.Citace:
Původně odeslal Jaro
Jasne je to kravina.....
Kamose posli na leceni ;D
no tak ten tvoj kamos o tom asi moc nevie.Mal som KT400 a nikdy som neistalil 4in1 z nouzoveho rezimu.Je to blbost.
OK, díky chlapi! :-)
Jen pro upřesnění: V nouzovém režimu se to muselo na KT400/600 instalovat jen u verze 4.51, protože tam byl nějakej bug v ovladači IDE řadiče. Problém byl odstraněn u verze 4.51a. Nepamatuju si to úplně přesně, ale tak nějak to bylo.
Problemovy bol 4.50.Citace:
Původně odeslal goodji
Tohle píše VIA o verzi 4.51:
1. Fixed the issue of the Delayed Write Failed only for special condition .
Note: Please install 4in1 4.51 on safe mode if the issue happened.
Ale co to znamená v praxi...?
Tak sakra, jak to tedy je? Že by měl kámoš fakt pravdu? Zatím ho na to léčení posílat nebudu :wink:Citace:
Původně odeslal Tuleň
To znamena, ze vo verzii 4.51 opravili nejaky problem, ktory sposoboval chybu "Delay Write Failed". V safe mode sa to ma instalovat vtedy, ked sa to kvoli tej chybe neda nainstalovat normalne.
Rainbow, prosím tě, jak to tedy mám instalovat? Jak poznám jestli mám tu chybu?
Tu chybu zistis velmi jednoducho - Windowsy zacnu pisat "Delayed Write Failed" a pripadne to aj cele padne.
Aha :-) Takže pokud to instaluju normálně a proběhne to v pohodě, tak je to tedy ok? Dík moc.
mno ja napr. pouzivam verzi 4.49, protoze XP se proste s verzi 4.51 nerozjedou (na sestave v podpisu)...
okej taky mám nainstalovaný 4.49 bez nouzovýho režimu.