Podivné manýry shop.pctuningu a reklamace
Ve zkratce vám popíšu svůj problém, snad mi někdo dokáže poradit.
- loni v prosinci jsem objednal na shop.pctuning.cz Radeon 9800SE AIW s příplatkem za funkční pipelines. Byla vadná, byly tam šachovnice, poslal jsem zpět, že mi pošlou jinou.
- došla jiná, ta už pro změnu vůbec nenaběhla. Opět reklamace spojená s nepříjemným výslechem co jsem s tím udělal.
- došla třetí karta (ale pravděpodobně ta samá, jakou jsem odesílal podruhé, škoda, že jsem si nepoznačil výrobní číslo), opět ani nenaběhla. To už jsem se rozčílil a chtěl vrátit peníze (uvedu, že teď už jsme někde na konci ledna). Bylo mi od pana Válka sděleno, že mi nic nevrátí, že je podvádím... :o Po telefonickém hovoru nakonec slíbil, že peníze pošle.
- konec března (asi měsíc po posledním hovoru a 3měsíce /!/ po objednání karty peníze stále nebyly na účtu.
- duben. Rozhodl jsem se objednat zboží proti částce co mi dluží (cca 8800Kč). Objednal jsem tedy asi za 6100Kč, zbytek jsem chtěl na účet. Víc než měsíc trvalo, než jsem dostal objednané zboží. Na faktuře jsem ovšem měl částku o cca 500Kč vyšší, než byly aktuální ceny!!!
- zbytek peněz, co mi dluží, jsem samozřejmě dodnes nedostal.
Když to shrnu, po více než 5 měsících jsem nedostal ani funkční kartu, ani jsem nedostal zpět celou částku, kterou jsem do nich investoval, nemluvě o poštovném, které jsem zaplatil. K dnešnímu dni mi dluží 2108Kč + neoprávněně účtovanou částku za zboží na faktuře ve výši cca 450Kč, tzn cirka 2550Kč!!!
Může mi někdo zkušený v tomto oboru, na jakou instituci se mám obrátit? Na maily nikdo neodpovídá, na ICQ také ne. Mám to dát rovnou policii?