Je to dobrá karta?
Printable View
Je to dobrá karta?
co na to chces slyset? :roll: ...Inno 3D je znacka ktera usiluje hlavne o nizkou cenu karet ...tim padem i kvalita techto karet je nizsi nez treba asus ci hercules...
jinak serie GF4 4200 uz je trosku zastarala...ale furt se na ni daji hrat hry :wink:
BTW: myslim ze bude LOCK ;D
přesně tuhle mám doma a pořád mě jede FarCry v High detail, takže celkem spokojenost ;D
Jak to potom je, ze mne v interieroch nie (1024x768 Very High)?Citace:
Původně odeslal Lada Kolar
Ist ide, ale asi mame inu predstavu o plynulosti.
U mna na high ide v pohode, ale na very high seka.
Bud mam malo pamate na gr. a da tam nejake obrovske agp-texturing textury, alebo zapne nejaky drasticky efekt.
Inno nema spatne karty, samozrejme nesnese srovnani treba s Gainwardem. Presto vykony karet nijak nezaostavaji a i pretaktovatelnost je s porovnami s cenou velmi slusna. Zrovna tu 4200. tu mam pretocenou o 100 na pametech coz je podle me velmi slusne. Nevim ovsem jestli ma dneska cenu si neco takoveho porizovat kdyz za 4000 a nejaky dorobny sezenes od Inna FX5700.
jede krásně plynule, samozrejmě bez AA a podobných vychytávek, ale chce to hodně RAM - 768Mb ;DCitace:
Původně odeslal Wuuduu
A mě taky ne :roll:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
K Inno3D - obecně je to shit značka, ale na Tičku není zase tolik co pokazit, tzn. (i v testech to tak vycházelo) nebuď překvapenej, že nebude nejlepší na OC ani nejrychlejší na default. Podstatnější je vyšší poruchovost, Tička od Inno3D a pár dalších (hlavně Palit Daytona, to je mega shit :evil: ) odcházejí mnohem častěji než "značkové" ,,,
kdyby ses zeptal před dvěma lety řekl bych ANOCitace:
Původně odeslal 3G@L
dnes...
Lada Kolar
přesně tuhle mám doma a pořád mě jede FarCry v High detail, takže celkem spokojenost
Nezlob se ale nevěřím... mě s 512Mb to není žádná sláva a to mrkni na můj podpis s G4Ti4200 těžko! ???
Myslím si že hadky nie su namieste, ale keďže kamoš zrovna Ti4200 má takže musím potvrdiť, že FarCry na nej naozaj ide v 1024 na Very High...Ako už bolo spomínané, bez AF+AA samozrejme. Ja som mu tiež najprv neveril, keď mi to vravel.
Ono to je asi určite tým, že na týchto kartách je však kvalita obrazu horšia ako na FX alebo Rad.9700/9800. Takže preto myslím že to plynule isť môže. A teda aj ide :)
FAR CRY ? na GF4Ti a vsetko na Very High? ??? ??? A ta kvalita obrazu,to si jako myslis,ze na FX5900 bude treba obloha jinak vypadat nebo co? ;D (mno mozna jo,kvuli Dx9 ;D )Citace:
Původně odeslal ICE29
EDIT: ja osobne sem to jeste nehral, pac sem si myslel ze by mi to neslo,pac vsici rikali jak je to narocny ,ale jak tak koukam tak to tak horky nebude ???
Jen tak mimochodem - a Tobě to na Very High plynule jde?Citace:
Původně odeslal ICE29
zřejmě taky tak plynule jako tomu jeho kamarádovi :lol:Citace:
Původně odeslal jan555
sice to může být mimo tenhle thread, ale mi jede Far Cry taky v 1024×768 na very high plynule. sestava viz podpis
tak to ma asi kazdy jinou predstavu o tom co je plynule... :lol:Citace:
Původně odeslal sAdam
Mne to plynule na Veri High nejde (teda s AA nie, bez toho nehram nič lebo mam 15ku LCD kde ide max. 1024)Citace:
Původně odeslal jan555
Ja som mu tiež nechcel veriť že mu to šlape, samo že to nejde stale plynule ale čo som to chvilu hral tak som takmer neveril vlastnym očiam.
co se tyce ty karty tak kamos ji mel a zadna slava to nebyla furt nejak blbla a OC byl u ni mizernej.
a co se tyce Far Cry a GF 4 Ti tak ty co pisou ze vam to jde plynule tak mate opravdu divnou predstavu o plynulosti!Videl jsem to u kamose kterej ma Ti 4600 a ten na very high dataily radsi ani nemyslel protoze i na high to byla takovy divny :o
no tohle muzu jen potvrdtit...kdyz si dam very high vsechno tak jakmile je tam trava tak fps jdou rapidne dolu rekl bych neco kolem 15-25... ale jinak se to i da...teda pokud jen prolizate mistnosti a nestrilite :D ...Citace:
Původně odeslal Fleak
hraju na medium a je to v pohode :wink:
no, myslím, že na téma plynulosti by jsme se tu mohli hádat do skonání věků :wink: . já osobně to hraju na very high (a myslím, že na tom ještě nejsem tak špatně, abych nepoznal, kdy se mi něco seká :lol: ). v každém případě u mě rozdíl mezi high a very high je minimální. btw. oproti radeonovi9100, kterého jsem měl předtím (na medium jel s odřenýma ušima) je to výkonový rozdíl drastický.
hele a proc sem nenapisete fps a mate wyreseno heh...no jinak me far cry nejede plynule taky:-)az sem se divil jak moc neplynule:-)))
Je to výrobce, kterej si na nic nehraje. Za nižší cenu dostaneš kartu, která je kvalitní, ale nemá přibaleno mnoho software(kdo ho potřebuje) a nečekej úpravy chlazení. Moje vlastní zkušenost od nich TNT2 125/150 na 170/195 a současná TI200 175/400 na 250/475. Ta Ti200 nemá ve vyšších rozlišení kvalitní obraz, ale v 1024*768.Oproti manli jsem ne tuhle značku neslyšel nadávky. Osobně bych tuhle firmu jako shit neoznačoval. Prostě průměr za rozumnou cenu....Citace:
Původně odeslal jan555
no já mám jednu bad už od výroby viz můj dred ://
Inno je výrobce, který do svých karet dává nekavalitní koncové filtry a to se projevuje především na kvalitě obrazu, ale co se týče výkonu tak karty od Inna absolutně nikam nevybočují.FarCry plynule na G4200Ti při 1024x768 Very High detailech je fakt docela SCI-FI :roll: :lol: ;D
U těch filtrů to může být pravda, ale známe i horší výrobce(Manli). Jak by mohla karta výkonově vybočovat, když 95 % výrobců používá referenční taktování. Možná je rozdíl v taktování, ale tahle karta neni pro OC. Plynulost nulost posuzuje každej jinak ;D a u Farcry taky nezáleží jenom na kartě :wink:Citace:
Původně odeslal overcloker.cz
Výkonostně může ta karta mírně vybočovat třeba kvůli časovaní pamětí nebo jak si psal kvůli taktování.S tím posuzováním plynulosti s tebou plně spouhalasim. ;D