Nevíte kde například na internetu najít el. schéma zapojení pro záložní zdroj: BACK UPS 200 (400)? I stručný popis funkce (proč zdroj pípá atp).
Printable View
Nevíte kde například na internetu najít el. schéma zapojení pro záložní zdroj: BACK UPS 200 (400)? I stručný popis funkce (proč zdroj pípá atp).
Pipa ked bezi na baterie. Alebo ked je zla bateria. Alebo ked je sam blby. Mali sme v robote jednu BackUPS 650, ktora obcas zacala len tak pipat. Potom som zistil, ze ked pustim test, tak to zacne pipat. Bateria bola OK - vymenil som ju z druheho rovnakeho zdroja - v tom druhom fungovali obidve. Kedze to bolo este v zaruke, tak je to teraz na reklamacii. (samotne pipanie by nevadilo - lenze on sa niekedy vypol...)
Mám oba dva UPS 200 a UPS 400. Tu čtyřstovku jsem zatím ještě nezkoušel, ale ta dvoustovka vypadá že je vpořádku, až na akumulátory (stáří 6-7 let, výměna nutná, nové jsou za cca 600Kč). Získal jsem je z jedné fabriky kde je doslova "vyhazovaly do kontejneru" (i jiné součásti z PC). :eek: Já jsem si je od tamtud vybral (docela jsem se styděl). :oops: :lol: