1.května se mi porad restartuje PC :o) XP maj dneska svatek
mno mam vin XP profesi a kdzy je nastartuju tak za par okamziku se zas ukaze krasna hlaska jak pri blastru system se vypne za .. a odpocitava se kdyz zmenim datum pred 1. kvetnem tak kupodivu se misto odpocitavani tam napis system se vypne treba za 2 dny zalezi o kolik sem posinul datum spatky :o) dost zajimava vec :o) a kdyz to dam na 2 kvetna tak to bezi v pohode :o)) ze by meli XP nejaky dnesak svatek ? :o)
Re: 1.května se mi porad restartuje PC :o) XP maj dneska sva
Citace:
Původně odeslal DaRk_DarGon
mno mam vin XP profesi a kdzy je nastartuju tak za par okamziku se zas ukaze krasna hlaska jak pri blastru system se vypne za .. a odpocitava se kdyz zmenim datum pred 1. kvetnem tak kupodivu se misto odpocitavani tam napis system se vypne treba za 2 dny zalezi o kolik sem posinul datum spatky :o) dost zajimava vec :o) a kdyz to dam na 2 kvetna tak to bezi v pohode :o)) ze by meli XP nejaky dnesak svatek ? :o)
Vcera som prisiel domov, zapnem comp, nabehne plocha, 5minut prace (instalacia opery 7.5b) a v tom reset, --- nic, ziadne 60s varovanie, proste reset, ako keby som stlacil to tlacitko na toweri. Po restarte mi nabehla normalne prihlasovacia obr, a do 5s zase surovy reset, a takto dookola. Povedal som si "dobre, ked nie winXP tak bootujem w98se/SP1", ktory mam tiez nainstalovany. Zapne plocha vo win98 a AJ TU RESET. Ked som PC na chvilu uplne vypol a potom zapol tak sa dalo vo winXP robit cca 5min. Po 3-tom vypnuti/zapnuti sa mi podarilo sosnut z M$ nejaky fix (KB...)+ sasser remover tool. Ten tool nic nenasiel, tak som instaloval tu zaplatu, ktoru sa mi podarilo na 2hy reset PC nainstalnit. A potom akoby utalo, a konecne som si vydychol ze je to bez restartov. Lebo najprv som to typoval na RAMku ale chvalabohu (ZASA) to bol M$.
Co si o tom myslite, je to nejaky typ wormu alebo co. Je pravda, ze den predtym mi hodilo aj hlasku authority systemu pre chybu v lsass.exe (=sasser, podla toho co som vcera zistil), ale ako som spominal, ten remove tool nic nenasiel. Po tej hlaske som si nainstaloval (konecne) zonealarm a odvtedy mi uz "remaining time 60s" nenahadzovalo.