Ahoj. Potřeboval bych vědět jak mám nanést a kolik pasty na cpu. Potřeboval bych nějaký fotky nebo odkazy. dík
Printable View
Ahoj. Potřeboval bych vědět jak mám nanést a kolik pasty na cpu. Potřeboval bych nějaký fotky nebo odkazy. dík
FAQCitace:
Původně odeslal 3G@L
(tam se dozvíš že máš hledat)
btw: tenká vrstva na celém jádru (já rozetírám kreditkou(prosimte nejakou co uz nepouzivas :lol: )) přebytečná se ti vytlačí, buď v klidu
No tak sem tam nanes tenoučkou vrstvou stříbrný pasty a rozetřel to lístkem do kina a teplota je o 6 stupnu vyšší než s pastou která byla s Whisperrockem.
no to bude asi tym ze ak si tam narval striebornu shit`o`pastu tak je horsia ako hocijaka biela :!: .. inak ideal je v tomto pripade ASC tam spravis pasicek tenky a zvysok sa spravy tlakom ;) napr ta strieborna sa zle vytlaca s podprocaku lebo je zveca hustejsia (tie shitnejsie) a na AMD to hra hovadsky velku rolu ...
MC
A já myslel že je Artic silver http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24874 dobrá pasta. :-(
Arctic silver je dobra pasta ale neplest s tou sr@ckou od titanu tu zahod :wink: pokud ji mas jinak mas poradne nandanej chladic ?Citace:
Původně odeslal 3G@L
http://www.arcticsilver.com/arctic_s...structions.htmCitace:
Původně odeslal 3G@L
Nanesl sem tam tu pastu podle návodu a teplota idle 54 stupnu při 2500+@3200+ 1.71V a to tam mám 3 větráky (spíš dva jeden Artic Pro TC kterej jede na 1100 otáček takže jako by nejel a dva coolmastry na 2500 ot.) zkuste mi poradit jak mam umístit ty větráky mám jednoho coolmastra dole vepředu a ten fouka do skříně a dva v zádu nahoře a ty foukaj ven. S siliconovou to delalo max 50 stupnu.Citace:
Původně odeslal LookAS
ta pasta sa ti musi usadit ... a musis si byt isty ze mas dobre nasadeny chladic .. a aky chladic vlastne mas :?:
EDIT : hm no jo som si nevsimol a ked uz pise clovek reply tak tam niesu vidiet podpisy :arrow:
Tipuju Whisperrock IV z podpisu;-)Citace:
Původně odeslal SajmoN
a nemas te pasty presprilis? ja osobne sem uz upustil od patlani pasty na CPU, nikdy se mi tam nepodarilo rovnomerne rozetrit takove mnozstvi abych po sundani nemohl tvrdit ze sem to opet neprehnal :-(
radeji "vylapuji" pasiv a pasty davam co nejmin, roztiram ji po pasivu prstem v igelitovem sacku a to tak aby nebyla ta vrstva pruhledna (takhle staci fakt strasne malo pasty a nemusim si davat takovy pozor jako kdyz ji patlam na CPU
k tomu chlazeni? jestli mas moznost tak si vyrez diru do bocnice a udelej tunel k CPU (muzes tam umistit jeste jeden vetrak do bocnice, ale dle mych zkusenosti je to zbytecnost , dalsi Sunnon na 12V mi pomohl jen o cca 2-3st)
jinak ja bych to nechal tak jak to mas