Beru to že budou šlapat v duálu tak by mě zajímalo co je rychlejší. Na czechcomputeru totiž paměti OCZ 500Mhz 256 MB vyjdou levneji než 512 a já chci 1024MB. Díkec a omlouvám se jestli to tu už někde bylo. já nic nenašel
Printable View
Beru to že budou šlapat v duálu tak by mě zajímalo co je rychlejší. Na czechcomputeru totiž paměti OCZ 500Mhz 256 MB vyjdou levneji než 512 a já chci 1024MB. Díkec a omlouvám se jestli to tu už někde bylo. já nic nenašel
no for je v tom, ze na dual ( btw si si jist, ze mas 2 + 2 sloty? navic nekteri vyrobci nedoporucuji pouziti vsech slotu najednou v DDR400 ) potrebujes shodne pameti. no a je rozhodne jednodussi sehnat sparovane 2 nez sparovane 4.
a rychlejsi hmmmm nevim nevim ( ono na te nforce2 je to vzdy jen takove procentitko, ktere nestoji ani za rec ).
Podle diskuzí, které jsem letmo nagooglil (sám jsem nezkoušel), to vypadá, že pokud je něco rychlejší, je to 2x 512 ... Připadá mi to potenciálně méně problematické, už jen to by mělo stačit, zřejmě ke zrychlení nedojde, naopak režie 2 pamětí navíc si něco vezme ...?
Ty máš na desce 4 sloty pro paměti? S tím jsem se ještě nesetkal. Bejt tebou, tak jdu do 2*512. Sežženeš je v duálu (i když nevím, proč duál chceš - ty prachy navíc bych nedal - výkonově se to nevyplatí), budou mít menší odběr a tím pádem také vyprodukují méně tepla.
cim vic modulu, tim vetsi komplikace. to plati i pro dva kousky natoz pro ctyri. doporucoval bych 2x512.