tak panove co rikate ne EPOX desku pro p4ku> http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...23706&level=54
porovnejte s ASUSEM P4PE a je to jednoznacny..
Printable View
tak panove co rikate ne EPOX desku pro p4ku> http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...23706&level=54
porovnejte s ASUSEM P4PE a je to jednoznacny..
Jo jo cena-výkon jasne nad ASUSEM vede...po novym roce do ní jdu.. :roll: nedopuručil by mi někdo jaký do ní nejlepší paměti??? chtěl bych 512 333....max. bych do ní dal 6000,-
honzak: parádní deska,hned bych jí měnil :)
Je i lehčí verze Asus P4PE za 5147,- s DPH
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...23479&level=54
ja vim ale je dost "osekaná"....ten EPOX má všechno co ASUS za cca 5500,- u CC
všechno nemá,Serial ATA nejde jako RAID a síťovka je horší,jinak stejné :) ale tak plná verze stojí už jenom 7 Tisíc Kč,to není zase tak rozdíl,já tu desku měl ještě za 8 Tisíc Kč :)
no myslim že ta síťovka 10/100Mb/s Fast Ethernet mi na kabel stačí jedu na 4Mb/s :wink: a SATA disk zatim žádnej nemam natož abych je zapojoval do RAIDu :lol:
jasně,ale jenom jsem říkal rozdíl mezi těma deskama :) navíc má Asus od Intervideo programy,na ripování,střihání,přehrávání dvd filmů :)
jj...stejně to ještě zvážim hlavně mě zarazilo co jsem tady někde na foru čet o EPOXu a nekompatibilitě s pamětma OCZ do který asi pudu...ale to bylo asi chipsetem..?? :o
jj,tuším že to bylo čipsetem,s Intel 845PE to problémy nemá,aspoň né OCZ,nevím jak Epox,ale tak snad to bude v pohodě,kdyžtak se zeptej support Epoxu.
s OCZ pohodka - mam DDR 400 a jednou mi na 410 2-6-2-2 a sly by klidne jeste vejs...
mimochodem jestli ma nekdo z vas tu desku co mate za BIOS??? ja si nahral novej C04 a teplota na procu mi stoupla asi o 3 stupne a bylo to celkove nestabilni???!!! tak jakej mate vy?
to jsi ale musel pretaktovat procák aby ti ty pameti jely 400 ne????
2susman: ???????? no jasne ze jo ;D
susman : jojo,má frekvenci sběrnice tipuju na 150,pokud má paměti na 400 Mhz :)
na takovýhle pretaktování stačí original chladic od intelu nebo je potreba neco lepsího????
myslím že by mohl stačit,není třeba totiž zvedat voltáž.
4susman: nemas nejakou haluz v popisu?
"Abit ST6-R Intel PIII 1GHz/133MHz COOLER Titan TTC-D5TB(TC) 2xSDRAM KINGMAX 512MB PC 133" ???
pokud vim, tak i815EP podporuje max 512MB RAM, ne? :o
2 gl_st0rm: jo jo chybka se vloudí samosebou že to mělo bejt 2x256.....dík za upozornění už sem to opravil
v poho, neni zac... ;DCitace:
Původně odeslal susman
Jo tadle deska je v pohode, akorat se lisi v ukazovany FSB s WCPUIDem, ten ukazuje 16x204 a deska 181x18.3(to je spravne) ;D
to je to posledni, co by mi vadili... co na to CPU-z? www.cpuid.comCitace:
Původně odeslal Fila
Uz je to v pohode, stahnul jsem novej WCPUid a uz to hazi v pohode 16x181 8)
Dost blbej dotaz: sviti ten vetrak na chipsetu, pokud jo tak jakou barvou ??? v manualu je u toho napsano nejaky magic light :)
sviti - modre
Kámošovi jsem s touhle deskou stavěl komp a je fakt hodně krutá. Jenom měl asi nějaký první vydání, protože nemá ten krásně modrej fan :(