takze problem mam ted v kompu tnt2 m64 jenze jakmile spustim s novjejsima ovladacem hru nebo film tak to zatuhne, funguje jen se standartnima win driverama w2k. co s tim?
Printable View
takze problem mam ted v kompu tnt2 m64 jenze jakmile spustim s novjejsima ovladacem hru nebo film tak to zatuhne, funguje jen se standartnima win driverama w2k. co s tim?
Citace:
Původně odeslal honzAK#
To znam :? nedavno jsem mel G2MX400 a s novymi ovladaci mi tuhnul comp. Win XP mi hodilo hlasku o nejake smycce, kterou spusobily dll :o knihovny Detonatoru. Musel jsem se vratit ke stere verzi ovladacu. 8)
2 Tosa Inu:
co ja viem "Infinite Loop BSOD " sposobovali windowsi hlavne s GF kartami - to problem s TNT2 nebude ...
2 honzAK#:
dakedy davno s mojou TNT2 Ultra mi to robili aj XPcka hlavne vo filmoch - pomohli detonatory myslim verzie okolo 10 (verziu neviem sorac bolo to davno :) )
No nevim, me delala problemy TNT2PRO s detonatory 23.xx , kdyz jsem mel 22.80 tak to bylo v poho..stejne ale byly nejlepsi asi 12.40 ....
Nak
No pro TNT2 jsou asi best detonatory klem 12.xx!
Citace:
Původně odeslal sorx
Pokud vim, tak nejlepsi = nejvykonnejsi detonatory byly 10.80.
viz : http://www.doupe.cz/PChry/Ar.asp?ARI...AND+%22A%2A%22
Majkl : nemají tam 8.04 a to je chyba,protože ty jsou nejrychlejší !
No ja jsem nasel ty detonatory 8.04 jen pro NT4.0.Jsou i pro Win9x?Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Majkl: Detonatory pro NT4 jsou o něčem jiném než pro W9x...obě platformy jsou rozdílné (přímý přístup k HW jako je w W9x w NT není možný), takže NT detonatory do W9x nezkoušej
Majkl : jasně že jsou (teď je jdu hledat moment .. :lol: )
tak už je mám .. jdi na http://www.guru3d.com/files/detonator
jeť dolů,nastav si pages na 9 a tam to máš,je to dokonce i pro XP,což jsem nevěděl že existuje,ta 8.05 má dokonce i podporu češtiny.Takže máš ovladací panely grafické karty česky,enjoy 8-)
Ten samy problem mame v praci-12.90 Detonatory jsou pro tyhle karty nejlepsi,s novejsimi chodi blbe nebo nechodi vubec
Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Diky, uz je stahuji.Nainstaluju, vyzkousim - uvidim.