Když budu mít 2*256MB jedoucí v dualu a pak k nim přidám ještě 256 MB, tak už mi asi v dualu nepojedou, co? Sníží se nějak rapidně výkon?
Printable View
Když budu mít 2*256MB jedoucí v dualu a pak k nim přidám ještě 256 MB, tak už mi asi v dualu nepojedou, co? Sníží se nějak rapidně výkon?
Po inštalácii 512 ti to už dual nepojde ale ani rýchlosť neklesne mala by byť takmer tá istá ak nie vacsia ale skus tie dve 256 predat a kúpiť ešte jednu 512 to by bolo najlepšie riešenie
Na inetlu nevim, ale na nForce by ti v dualu jet meli.
tak v dualu asi ne, tak leda v nejake triade, ale to nf2 neumi --na dual channel jsou potreba stejne velke pametiCitace:
Původně odeslal player1
Na nForcu tri stejne pameti jedou v dualu (zkousel jsem na Solteku 75FRN2-RL), problemy vsak mohou byt s max. dosazenou FSB, ktera nejspis pujde dolu.
ja mel v PC jak 3x512 - jelo v dualu ty 2 kusy tak 3x1024 a to sami taky jelo v dualu :wink:
Ale měl jsi s tím nějaký problémy, jestli se nepletu?Citace:
Původně odeslal K!ll3r
jasneze 3gb ram muzou zpusobovat problemy, ale tady jde patrne o to, jestli jednu 3 moduly jako dual a ja mam overeny na trech deskach ze jedou...
Takže když koupím k mým 2*256 ještě jeden stejný kus 256, tak to půjde v dualu? To je super... :lol: