Je to možné, konkrétně u desky A7V8X-X???
Radši bych slyšel nejdrív názor, než co to zkusím přetočit, abych si něco neodpálil nebo nepřetočil :wink:
Printable View
Je to možné, konkrétně u desky A7V8X-X???
Radši bych slyšel nejdrív názor, než co to zkusím přetočit, abych si něco neodpálil nebo nepřetočil :wink:
ano, je to mozne ALE:
1) musis pameti, ktery to zvladnou
2) musis mit grafiku a pci zarizeni, ktery to zvladnou, takovym hdd se frekvence 40mhz libit moc nebude a moc bych na to nesazel jeste kvuli tomu radeonu, tem novejsim se vyssi agp frekvence moc nezamlouva
Ha, tak už to vím. Nezamlouvá se to hlevně disku a už byl reinstal :-o ;D
No tak to hodne stesti, ja dem se jednou dostal az na 185, ale musel sem vypnout sitovku, vytahnout zvukarnu, a pridat stavu grafice, i tak mne to v 3D marku zatuhlo asi po 2minutach :? :-(
ale jo, jde to na 8k3a jsem jel asi 2 mesice na 210, pak si bratr vzal zpatky pameti >:E
Citace:
Původně odeslal vogo
Já se dostal až na 195, ale pak blue screen a pápá :arrow: :idea:
Holt jsem asi id.iot a radil jsem Ti to pro legraci, co? :roll: Takže Ti poradím ještě jednou - zkus těch 195 (anebo 200 vždyť je to hned vedle) ještě jednou, určitě se Ti to znovu nestane :!: :roll: :lol: 8-)Citace:
Původně odeslal honzanun
Měl jsi pravdu, uznávám. Ale jak si psal - musí se to zkusit, pro ten pocit ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Rozhodne Asus je na tom hure, kdybys mel Abit (KD7, KD7E) nebo EPoX (KT333, KT400) tak ti to na 195-200 pobezi, osobne odzkouseno....
Ale pak opravdu zalezi na ostatnich komponentach, treba Maxtorum se PCI 40 MHz rozhodne nevoni ... :-))
Jak na kterém kusu, ale většinou ne a dlouhodobě skoro vůbec na ničem, max na GB s mod biosem od Speca, ale může to zase někdo testnout ;DCitace:
Původně odeslal svaca
no i kdyby jsi mel jinou desku s KT 333 nebo 400 tak si nepomuzes protze co vim tak novy radeony jako treba tvoje 9800 PRO to primo nesnasej vysokou frekvenci AGP!!!
Ja mel MSI KT 400 a vic jak na 183 jse se nedostal a uz pri ty frekvenci mi blbla grafika(Radeon 9600 PRO :-) )byl jsem rad ze jede na def. kdyz jsem ji chtel jen o kousicek nataktovat tak blbnul obraz
A dělička?
Když dám děličku tak bez problému 200Mhz při 266Mhz DDR.
delicka u KT 400 je 1/5 !Citace:
Původně odeslal TIMBERJACK
a jakou asi delicku ???Citace:
Původně odeslal TIMBERJACK
EDIT: opet pozde :-)
Ou sry zapomel jsem ja myslel že je to samí jako KT600
U desek s kt400 mě vždy fascinovala teplota napájecích mosfetů i samotného čipsetu- zkoušeli ste je přichladit?
Me chipset skoro vubec netopi :wink: Dokonce jsem sundal i vetracek co na nem byl (delal nejvetsi kraval...)Citace:
Původně odeslal Puťas
Na KT400, které jsem měl, topil NB v normálu (spíš míň) a napájení/stabilizace oproti nForcům - studená, takže nevím, co tím myslíš ???
Koukam,ze honzanum prodal Asus a ma Abita takze se to muze locknout ne.BTW u my A7V8X byl pasiv na NB sotva vlaznej.