Může mi někdo napsat jak se dostanu k registrům pod Windows, konkrétně k HKEY_USERS, nějak se mi to vykouřilo z hlavy. Díky předem.
Sergej
Printable View
Může mi někdo napsat jak se dostanu k registrům pod Windows, konkrétně k HKEY_USERS, nějak se mi to vykouřilo z hlavy. Díky předem.
Sergej
spustit>regedit
c:\windows\regedit.exe
varianta č. 2 - regedt32.exe (jen pro úplnost)
A do tretice, stiahni si poslednú verziu programu :arrow: Servant Salamander a ten má v sebe zabudovaný editor registrov, dostaneš sa k tomu rovnako ako k nejakému disku :idea: www.altap.cz
Díky všem za radu a za rychlost, už je to OK.
No spíš bych si pod tím představil: Kde se nachází soubor s registry? (C:\....) Takže to by mě zajímalo.
Registr w98:Citace:
Původně odeslal Dominator
dva soubory system.dat a user.dat v adresari Windows.
Registr wXP:
nekolik souboru v adresari C:\WINXP\SYSTEM32\CONFIG a krome toho jeste soubory v adresari C:\Document and settings (soubory ntuser.dat).
O neco malo vice najdes na http://a-hescom.cz/pc/ - Registr a Registr podruhe.
Windows ME - ako 98 + subor classes.dat
Hmm doma mám XP, tak nevím jestli to tam mám, ale tady jsem ve škole na 98 a tady "classes.dat" není!! Co to má znamenat?
EDIT: Tedy ve složce a podsložkách Windows
Vidim, ze to tago mas uplne opravnene. Ten subor je len vo Windows ME... :roll:Citace:
Původně odeslal Dominator
Hmm tak to jsem asi nepochopil toto: "Windows ME - ako 98". Dobrá kdyz jsem takovej *idiot*, tak mi pověz kde je to třeba u XP ci 98?
A co takto si precitat to, co napisal iv93611 ???