Moja karta fici aj na 315/620 ale pri tych 620MHz sa uz ukazuju artefakty. Pomohlo by mi v biose zmenit voltaz aby to bolo stabilne?? Mozem ju odpalit??
Printable View
Moja karta fici aj na 315/620 ale pri tych 620MHz sa uz ukazuju artefakty. Pomohlo by mi v biose zmenit voltaz aby to bolo stabilne?? Mozem ju odpalit??
Podla toho ako to chces spravit ?? Myslis zvysit napetie AGP slotu ??? alebo priamo na karte ???
Cez AGP by to malo byt v pohode.
Ma to vubec este cenu?...ale jo kdyz pridas napeti pro AGP tak by to melo pomoct...
2Semik: widim zhe ty tu svou taky nenechas napokoji.....pred tejdnem si jel na 300/600 tusim ;)
jj nenecham zahambit znacku MSI a dotiahnem to aspon na 320/630 ale postupne :wink: (ked upravim jadro,zlepsim cladenie ,,,atd)
no newim jestli pude to jadro na 320 :lol: ale kdyz to das ses kingCitace:
Původně odeslal Semik
nechme se prekvapit....jestli to da kupuju msi :wink:
Tak pomali splham ma, 305-617 pojdu asi do 630 (som tam dal frtulku s chladicu nech to ovieva 8-) )
Ale 700 uz overene nedaju :? :-D
tak mne to MSI bezi stabilne na 330/648. Prave som dolapoval heatsink a este trosku vylepsil chladenie. Chyby v obraze uplne ziadne teraz, ani po 2-3 hodinovom hrani.
len aby :wink: zisiel by sa daky link na Madonion.com, alebo daco take :?Citace:
Původně odeslal cernobil
ja sem ju dostal na tolik co mam v signature, se standart chladicem, vylapovanym+ASII, a na pametech pasivi ovukovany z kazde strany 9x9na 5V... jo a s otčevrenym balkonem se da dostat pri AGP 1,8V i na 650!!!!!! ale mrzzne zachvilu
tak to uz je docela narez :o ....sakra budu muset podrtit svyho Prolinka a udelat mu pasivky ;)Citace:
Původně odeslal cernobil
jane MSI je fklidu znacka...
MSI Rulezz ale prej ma nic moc vobraz :roll:
A jak sakra voddelate ty pasivky z pameti ja se toho hrozne bojim a to mam jen G3 Ti200 :oops:
Jo a co ta MSI ma za pameti? A to mate ty vobyc nebo s novou revizi jadra a AGP8??
no dle me to ma prawe tu novou s AGP8x a novym krasne udelanym chlazenim...ale muzu se mejlitCitace:
Původně odeslal Jerrys
Jo Cernobil by sa k to mu mohol vyjadrit :? :?
tak :) cernobil sa vratil z tyzdennej lan party a zistil, ze to co si myslel ze je stabilne stabilne neni. Comp som mal na 1700@2400xp [1950mhz pri 1.825v] a vga na 648 / 340. Stabilne :) to bolo ..ale len take 3-4 hodiny. A pocas hrania dost naserie nieaky ten vytuh. Takze vga ide uplne stabilne 24h Q3, UT2003 a ine max pri 325/630. Nepomoze ani lepsie chladenie, mozno na kratkodoby [do 5-6h] test. A obraz je u MSI velmi dobry, neviem ...ako vyzera zly obraz ??
Diky ze si nam povedal aky model MSI presne mas :lol: (som s toho uplne heapy :lol: ) TAk AKY :evil:
AGPx8 ???
Jo videl sem tu novu MSI 4200 a vypada docela masivne(ten medeny Psiv+prusvitna vrtulka...kua to byla paradaCitace:
Původně odeslal rombo
semik, tak ja mam uplne tu istu ako mas ty. Ta s agp 8x ma ozaj o dost lepsie chladenie ako ta nasa :). Keby som to vedel, asi by som isiel do nej, ale ta co mam teraz je aj tak hodne dobra.
Aha :lol: (ok)Citace:
Původně odeslal cernobil
Tak si udatni popisku. (zatim nic) aby sme sa mohli pokochat :lol: :lol:
ked mne sa to zatim nic celkom paci :) ...asi tam dam teraz "nieco uz mam" ;D
No ..skusim tam nieco napisat.
ako si lapoval GPU-popis postupCitace:
Původně odeslal cernobil
som si ani nevsimol ze pisal ze ho lapoval :lol: no jo tak to cernobile popis 8-)