od nasobice 12 nemuzu nastavovat po pulkach, myslite ze to zpravi novej bios?????vam to de a nebo taky ne...
diky
Printable View
od nasobice 12 nemuzu nastavovat po pulkach, myslite ze to zpravi novej bios?????vam to de a nebo taky ne...
diky
Může to být i "špatně" odemčeným procesorem. Občas se to stává ...
A ti nejdu tie polovicne ..resp ti ich neukazuje v BIOSE, alebo ked ich nastavis v BIOSE tak nenabehnu?
Čaj já mám Epox 85ka2+ a myslím i poslední bios a dělá mi to taky
a dělalo mi to jěště než jsem odemkl procesor takže jestli je odemčenej nebo ne je uplně jedno.
2Sladgehammer: hmm zaujimave. Este mi povedz ako si mohol mat podobny problem pri zamknutom CPU. Vsak ked je CPU zamknute (teda nasobic) mozes akurat tak nahodit len a len defaultny nasobic CPU - daneho modelu ktory mas. Netrus tu prosim ta nezmysly. Nemyslim to zle ale je to fak nezmysel co si napisal.. :?
Sadam sa neozval takze su tu dva riesenia:
1: Sadam myslel ze v BIOSE (bez zavislosti ci ma CPU zamknute alebo odomknute) mu neukazuje polovicky nad hodnotou nasobica 12.
2. Sadam myslel ze odomkol CPU a nejdu mu nasobice polovicne ked nastavi - to znamena ze ma zle odomknute CPU a znova ho treba odomknut.
CPU mam odemcene, vsechny nasobice jdou v pohode, ale v BIOSu nemam na vyber 12,5;13,5...
Myslim ze ja to mam na doske 8K3A tak isto ak sa pametam. Musim sa pozriet lebo PC mam zapnute v kuse kvoli UD.
podivate se pls nekdo.....jestli vam to de nebo ne
diky
mam rovnaku dosku a nemam ich tam. Dost mam aj nasralo ze 13 a 14 mi ide ako 5 a 5.5 myslim. Takze asi tak. Aspon ze mam ddr pamate schopne jazdit aj nad 200 mhz.
no tak takovy pameti nemam :-(
myslis ze to zpravi novej BIOS???
myslim ze ano, ale neviem kedy vyjde. Problem je v tom ze mam pocit ze Epox serie na vsetko okrem 8rda+. No ..uvidime kedy sa dostane aj na nas.
2Cernobyl: Presne tak ...skoda ze EPoX sa snazi iba na nove produkty. Uz som to kritizoval niekde v inom threade..napr. na 8K9A a A2+ sa vykaslal totalne..skoro ziadne beta Biosy a pod..ale co uz narobime?
BTW: ten zdroj com som ti vtedy spominal posiel do muky a uz mam Fortron300W a voltaz chipsetu je 3,29 :).
já tam ty půlky taky nemám a to mám poslední BIOS
s těma BIOSama na tuhle desku to je taky o ničem
Ja si presne nespomínam, ale mám taký vodojem, že je to presne tak isto...
Ale aj tak, načo Ti je taký vysoký násobič? ??? Veď každý sa tu snaží dostať čo najvyššiu FSB a pri takej 200ke to CPU asi viac ako 12x neustíha...
No mně místo 13 dělá nějakech 5,5 ale to je snad procákem ne?
To bude tím, že to tvoje Palomino používá nepřemapované násobiče (můžeš nastavit 5x - 12,5x). Procesory, co mají násobič vyšší jak 12,5 je maj přemapované (tzn. že pokud chceš nastavit 13x ve skutečnosti se na desce nastavi těch tvojich 5,5x). Jinak je o tom pěknej článek tady na www.overclocking.cz (O odemykání T/breda).Citace:
Původně odeslal Marty
Hej pisal o tom Eagle...