Pomůže výrazně upgrade z 1.8@2.2Ghz(200FSB) Duronu Applebrad na 2500+@spoň3000+
......
U tý GFFX5200 nepočítám že to bude nějak vydět ale třeba u FX5900XT? ... (aš slevní po příchodu 6800)
Printable View
Pomůže výrazně upgrade z 1.8@2.2Ghz(200FSB) Duronu Applebrad na 2500+@spoň3000+
......
U tý GFFX5200 nepočítám že to bude nějak vydět ale třeba u FX5900XT? ... (aš slevní po příchodu 6800)
rozdil tam je urcite :wink: zvlast kdyz jeste natktis toho bartase tak to poznas citelne samozrejmne na ty fx5200 to ale cenu nema :wink:
Citace:
Původně odeslal Might
Jasne ze to vymen, a neni pravda ze to nema cenu na fx5200 aj tak v narocnych scenach kde je vela jednotiek naraz na obrazovke pri nizsom rozliseni je to HLAVNE o processore, takze to s kludom vymen, budes spokojny 8-)
Uz ked tu tak Killer pise, tak ja som mal na Voodoo3 hru uz som zabudol aku, skratka delo, sekalo to na 1280x1024 na durone 680mhz jak svina ked bolo vela jednotiek na obrazovke,grafika perfektna a clovek by povedal ze to seka len kvoli grafke, uz na Thunderbirde na 1000mhz 100x10 to islo kvoli vyssej cache a frekvencii jak po masle nehovoriac ked som dal novu dosku a athlon isiel na plnych 1333mhz, 10x133, takze vymen to cim skorej ;D
Dalsi priklad hry, Emperor Battle for Dune, sekala na durone 700mhz hoci aj na najnizsie detaily Voodoo3 taktiez, Athlon 1333 to rozbehal neskutocne plynulo na full detail.
Dalo by sa namietat ze Applebread nieje dva krat pomalsi ako Barton, ale vlastne, je viditelne pomalsi na tej istej frekvencii ako Barton, rozdiel moze byt aj 25% mozno aj viac, co sa mi vidi dovod na upgrade na Bartona
To ja si nemyslim ze by byl vikonostne takovy rozdil mezi Duronem a Bartonem podle mne je to 5-10% na stejne frekvenci. U AMD neyaleyi tolik na L2 cache.
:lol: :-) :-o :eek:
Hned ako som docital ten prispevok nadomnou, bolo mi na 1500% jasne ake ma autor CPU...
mno neni takovy rozdil mezi 256 a 512, ale 64 -> 256 se projevi :wink:Citace:
Původně odeslal Deimos
pokud vim tak to nepude na 512kB ale jen na 256 ne? je to prece jadro TBRED, navic pokud je to zamcene, nepode to vubec...
jo a s tpu 5900XT bych daval bacha, nvidia ji ztaHUJE Z TRHU...
to sem myslel obecne k procesorum amd .. nikoliv k tomuto duronuCitace:
Původně odeslal Converge
jasny, ok.Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
vyměň oboje 2500+ a GeForce FX5900xt a určitě to poznáš :lol:
Jinak výmenou CPU nic mc nezískáš :wink:
Jak jsem již poznal barton se nerovná zázrak...
projdi si vysledky CPU Marku, ja si myslim ze ten Durex je na 2200 vykonove zhruba na urovni netaktovaneho XP 2500+, samozrejme pri stejne FSB (tech 64kB je aspon v CPU Marku dost citelne znat, Durex potrebuje na stejny vysledek jako XP o cca 300 MHz vyssi frekvenci)Citace:
Původně odeslal Might
S nakupem procu pockej az budes mit penize i na grafiku. Tedka Ti rychlejsi CPU nepomuze a aspon neco malo usetris - za predpokladu ze i CPU do ty doby bude stat min (anebo za ty stejny penize bude neco lepsiho) :wink:
Pomuze. Kup si ale DOBREJ chladic (Zalman 7000 ... doporucuju !!!) ...
podla testov na anadtechu je to 11%
co je 11% ?Citace:
Původně odeslal phi11
11% vykonu priemerne medzi duronom a athlonom na rovnakej frekvenciiCitace:
Původně odeslal Hrochoslon
rozhodne to vymen!!!!Ja kdybych mel prachy tak menim hned!!Ty co tady pisou ze to neni moc velkej rozdil tak je videt ze s tim CPU nemaj zadny zkusenosti!!Ja ho mam a pred nim jsem mel tbreda 1700+@2100 MHz a ropzfil ve vykonu je jako prase!!Treba UT 2004 jsem driv hral 1600x1200 a vsechno na plno ted jedu na 1024 a detaili na medium a i tak se to obcas skube!A Far Cry uplne to sami detaily museli jit prudce dolu!!
I kdyz ten proc dam na tech 2300 MHz tak to je slabota!
nj zrovna UT2004 je zavisly na CPU docela dost. A farcry je kapitola sama pro sebe to nechodi plynule snad na nicem :roll: :-(
ono se rika ze rozdil je malej podivej jakou frekvenci mam ja jako rozdil tam cejtim driv jsem mel bartase a je to znat :wink: