tie vysrate okna mi nechcu ulozit nastavenie mojho taskbaru ked to restartnem - boz ale je blby. jak to fixnut??????
Printable View
tie vysrate okna mi nechcu ulozit nastavenie mojho taskbaru ked to restartnem - boz ale je blby. jak to fixnut??????
a keby si nam prezradil ake mas okna tak mozno dostanes aj inu odpoveda ako ze je chyba medzi monitorom a stolickou ;D
MC
WinXP+Service Pack 1Citace:
Původně odeslal MadCap
no uplne bezne to asi nebude ;) netweakoval si ich nahodou cimsi uz? mas poskodene asi registrove kluce odhadujem ale este by si mohol prezradit aky typ nastaveni ti mizne, ci sa ti vypnu regulerne atp. ..
MC
instaloval som ich pred tyzdnom a nestihol som ich este natweakovat. ide tam o to, ze si nepamata vtedy, ked ho nastavim na 2 riadky alebo ked tam mam 20 ikon tak mi to ukazuje 10 ikon a ostatne su v tej jednej (vies co myslim...).Citace:
Původně odeslal MadCap
a WinXP slape jak ma - ziadny problem okrem tohto
ani ked ho locknes? (taskbar) nemas nahodou styleXP ? niektore styly to sposobuju (prepnutie po resete)
MC
robi to aj ked to locknem. bingo: mam tam nejaky Longhorn Addon Pack (21 MB) - ale je to vlastne kalasicka windowz tema. - asi to bude ono!!!??Citace:
Původně odeslal MadCap
no tak ju posli do prec a skus, mne to robilo pri style XP temach, ale tie su tiez casto woknove ;)
MC
ok. tak to skusim a dam vediet. o.k? ale az o tyzden....Citace:
Původně odeslal MadCap
tak ono to stale nefunguje. odistaloval som ten Longhorn transformation pack a robi to stale, aj ked som nastavil classic tému. ja se nato vyseru