Aky je najlepsi a aky defragmentovaci pogram pouzivate? ja ma Diskeeper-a a ten je celkojm fajn.
Printable View
Aky je najlepsi a aky defragmentovaci pogram pouzivate? ja ma Diskeeper-a a ten je celkojm fajn.
OO Defrag profesional sa mi fcelku pozdava ;)
MC
používám Speed Disk...er ist sehr schnell..
KUA, to už se tu "párkrát" probíralo :evil: Zkus tlačítko "hledat" :roll: , kandidáte :lol:
Jen tak mimochodem pro milovníky legálního softwaru, v PCworldu 5/04 vyšel O&O defrag profesional 4 zdarma!!! Stačí jen bezplatná registrace u výrobce.
no neviem...Citace:
Původně odeslal MadCap
teraz pouzivam oo, ale podla mna norton speed disk robi lepsiu pracu
Podle testů, který jsem osobně v poslední době viděl, jsou nejlepší pod XP/W2K3 OO, Diskeeper a built-in defrag (ten beztak používá technologii Diskeeperu).Citace:
Původně odeslal lele007
Jaky maj tyhle programy vyhody proti Disk Defragmenteru, co je rovnou ve Woknech?
no mozna to, ze kdyz sem defragmentoval tim co je ve woknech (a pritom jsem mel na disku dost mista), nahlasil mi sice uspesnost, ale v zapeti mi rekl (a neco na tom bylo s par stovkami fragmenty mnoha souboru), ze je nutna defragmentace. Pak sem vzal Speed Disk a v pohode 8-)Citace:
Původně odeslal mikus
Jenže ony se dosti těžko samotné výsledky srovnávají a každý defragmentátor ukazuje něco jiného a jinak ... SpeedDisk zase nezdefragmentuje něco, co jiný jo, atd., atd. Mezi OO, Diskeeperem a Windows-defaultem bych viděl největší rozdíl - v možnostech nastavení a rychlosti :wink:Citace:
Původně odeslal ripper
Taky je dobry pred defragmentovani dukladne na disku uklidit, vymazat vsechno, co by se v dohledny dobe stejne mazalo - vysypat kos, Internet-cache, popr. cookies atd. Jinak se zdefragmentuje, pak se tohle smaze a jsou tam hned znova diry, do kterejch se zacne psat, misto aby se psalo na konec.
mozna ze kazdej ukazuje neco jinyho, to muze byt pravda, ale maloktery ti po 2 hodinach "defragmentovani" napise, ze je treba disk defragmetovat :wink: a hlavne - po speed disku jsem opravdu rozdil pocitil, coz se o win-defragu rict neda :evil:Citace:
Původně odeslal jan555
Hmmm a mě nějaká stará verze (nevím přesně jaká, už je to pár let) SpeedDisku zmrvila (logicky) disk, od tý doby ho nechci ani vidět, hořkost zůstala ;D
Ja pouyživam tiež OO defrag, je vcelku fajn až na tu rychlost :-)
Ja nepouzivam nic ;D Ked si nahodou raz za pol roka na to spomeniem, tak pustim obycajny defrag (vo Windows 98SE a ME). Rozdiel vo vykone je nulovy, takze je to aj tak jedno ;D
Běžně s Tebou souhlasím, ale tohle není tak úplně pravda - rozdíl je možná "zanedbatelný", ale je ... Druhá věc je, že aby to mělo ten správný efekt, tak by to musel člověk schedulovat na každou noc ;D Každopádně když nemám zrovna do čeho píchnout, taky defragmentuju (ale moc často to není :wink: )Citace:
Původně odeslal Rainbow