Cus, mam K6-2 na desce s AGP 2x a poridil jsem si tuto grafiku a nevim jestli to Pujde?
Specha! Diky
Printable View
Cus, mam K6-2 na desce s AGP 2x a poridil jsem si tuto grafiku a nevim jestli to Pujde?
Specha! Diky
:!: Jelikož má AGP 2x jiné napájení (3.3V) tak by jsi si grafiku nejspíše odpálil.
To je fajn udelas upgrade z Radeona VE na G4MX,akorad si ho nemuzes dat do desky :evil:
TAk to jsem v [I] !
Kdyz si z kamaradem vymenim Moji GeForce 4 MX440-8x za jeho GeForce 4 MX 440 coz je myslim 4x/2x tak to uz narvu do desky s AGP2x? a narvu tu moji G4 8x do jeho desky AGP4x <VIA KT333> ?
DIky za odpovedi, ta vymena by byla reseni idealni ...
I to je řešení.
Podrobnosti zde :http://www.ertyu.org/~steven_nikkel/...atibility.html
MX440 AGP 8x mi jede v pohodě na AGP 4x .) ...
Citace:
Původně odeslal Might
to je paradna blbost, preco to kazdemu funguje aj u mna to slapalo jak maslo ??? :?: :lol:
bude to slapat na 110%, bud si isty, u mna na kt333 Epox 8k5a2+ to slo, apg8x mx440 na agp4x, agp4x karta pobezi celkom v pohode na agp2x, takze vymen to cim skorej, len aby ti dal kamos 128bitovu mx440 :wink:Citace:
Původně odeslal Hemo13
Huh Tak jsem objevil ze ta moje GF4 MX440-8x je 64bit , uz jsem ji vymenil za GF4 MX440SE ale 128bit, by me zajimalo co je lepsi, i kdyz jsem rad ze mi tam sla alspon jedna....
Jinak diky za rady vsem, kdybych narval tu agp8x do me desky tak by schorela na 100Pro.
Radeon VE nie je náhodou tiež na 8x AGP ??? Inak na tom tvojom procáku to veľký rozdiel nebude, aj keď je pekne pretaktovaný. Ale záleží to na tom, čo na tom chceš používať.
Mezi 64 bitovou a 128 bitovou kartou je propastný rozdíl ve výkonu. 64 bitová má menší paměťovou propustnost = nižší výkon.Citace:
Původně odeslal Hemo13
Děláš si srandu?Mam to snad v druhym komp ua fuguje to takže snad vim že AGP 8x Karta jde na AGP4x ....Citace:
Původně odeslal MK2
8x AGP karta by mala ist aj na AGP 2x ked ma v slote obidve zarazky 3,3V aj 1,5V - cize UNIVERSAL AGP, nie ????
Vid....http://www.ertyu.org/~steven_nikkel/...atibility.html
To je pekna blbost, nic by neshorelo, pisu to sem az ted, protoze sem to az tedka o vykendu vyzkousel, karta co mam v podpisu jela v desce AGP2x naprosto bez problemu, cele sobotni dopoledne sem paril NFS6. Takze kdyz to do toho slotu de strcit (AGP8x karta s jednim vyrezem by nesla), nemuzes to odpalit. Proste je to blbuvzdorne a na to sem se spolehal :).Citace:
Původně odeslal Hladis
vis proc jsem shanel do myho PC misto 8rda3+ , epox s KT333??duvod je jasnej kdybych vzal tu vooodoo 5 6000 a narval ji do slotu na 8xagp , tak bych budto shorela , a nebo by nesla.Otazka je co to udela naopak to jest narvat 8xagp do 2xagp to newim , podle mne to da vetsi napeti a pri lepsim to nepojede pri horsim shori
to ze ti sla 8x do 2x je zpusobeny tim ze tam byl jeste universal :wink:
Jaky universal? Ty jako myslis ze ta karta je univerzalni, nebo patice AGP slotu je univerzalni? Co se tyce patice, tak ta ma jeden vyrez(vystupek) a GeForce ma dva vyrezy, myslel sem, ze nove grafiky maji jeden vyrez, ale na druhe strane, takze do starych desek nejdou strcit.
KEYS SPEED VOLTAGE
AGP 3.3v 3.3v 2x, 1x 3.3v
AGP 1.5v 1.5v 4x, 2x, 1x 1.5v
Universal AGP none 4x, 2x, 1x 3.3v, 1.5v
AGP 3.0 1.5v 8x, 4x 0.8v
Universal 1.5v AGP 3.01.5v 8x, 4x, 2x, 1x 1.5v, 0.8v
Universal AGP 3.0 none 8x, 4x, 2x, 1x 3.3v, 1.5v, 0.8v
no v tomhle se moc nevyznam, ale ta deska ve ktere mi to jelo (je v podpise) je z roku 98 a ma AGP 1.0, dival sem se do datasheetu na piny v AGP a je tam jen nekolikrat 3,3V, jiny napeti se tam nevyskytuje.
to ne to je zlata agp 2x :wink: a tam to dat 8x , newim bal bych se , ale cert vi co to udela a hlavne vzdyt to ma keye ne?to tam ani nedas ne?Citace:
Původně odeslal Torque
Co ma keye... ta GeForce ma 2 vyrezy a AGP slot ma 1 key (prepazku), normalne sem to tam strcil a normalne to jelo. Podle me je ta geforce proste kompatibilni aji s AGP1x a 2x, vsak je to myslim aji v manualu
tak to jo to je v poho ty keye jsem myslel ty vyrezi :wink: , jukni na ty site co jsem dal DJsmart :wink:
ok, juknu, ted sem se dival na fotky R9800 http://www.overclocking.cz/readers/baron/r9800xt_2.html a koukam, ze tam je ten key jen jeden a na hruhe strane, takze to je ta karta, ktera by mi do te stare desky strcit nesla, aspon teda myslim, ze je na druhe strane, ted nemam po ruce zadnou AGP2x kartu, dneska sem tu posledni prodal :) jestli mas nakou po ruce mrkni se, jak to s temi vyrezy je
mas to na tech sitech nakresleny :wink: , 3.3V a 1.5V maj kazdej jiny vyrezi :wink:Citace:
Původně odeslal Torque
jo, uz to prohlizim, takze treba ten radeon 9800XT by mi do te stare desky uz fakt nesel, maji to "blbuvzdorne", ale ta GeForce je patrne universal AGP3.0 - 3,3, 1,5 a 0,8V. Tak ted uz je to snad spravne :).
presne abys tam moh dat r9800xt musel bys pouzit pilu ;DCitace:
Původně odeslal Torque