Program pro zkontrolovani funkcnosti GK(Sapphire9500Pro)
Ahoj, jsem tady novy, ale v historii se mi noc nepodarilo najit. Tak a ted k problemu.
Mam GK R9500 pro od sapphire a v poslednim tydnu se mi zacal uplne nehorazne sekat a restartovat komp, zkousel jsem uz asi 10 kompletnich reinstalu oken, ale stale nic nepomaha. Ted jsem nainstaloval 3dMark03 a jak mi nabehl Mother nature, tak mi to bud zrovna resetovalo comp, nebo mi to vyjelo do oken. Predtim kdyz jsem zkousel treba Generals, tak v okamziku vetsi reze se mi hra kousla a VPU recover provedl restart GK, pri druhem zamrzu uz nepomohlo nic jineho nez tvrdy restart PC. Karta neni taktovana a bezi tedy standartne 276Core+270Pameti. Tim padem na mne napadla moznost, ze by neco mohlo odejit na grafce, ale ted jsem jen tak pokusne zvedl napeti CPU z 1,65 na 1,7 V a kupodivu celej 3dMark03 probehl v pohode, dokonce i skore by odpovidalo ~3650 bodiku. Navic kdyz mi prime bezelo skoro celej den(16hodin), tak vse bylo naprosto ok, coz je to co mne zmatlo u toho 3dMarku, ze kyz jsem zvedl napeti tak to zase bezelo. Uz mne nic nenapada, tak snad mi nekdo pomuze :-) Jinak deska je Epox 8RDA3+ CPU 2500+(Netaktovane) Pameti 512MB 333MHz PQI 7,3,3,2.5 GK Sapphire 9500 Pro 128 MB