Tak mam novej case fotky sou tady www.sweb.cz/vogo/ zhodnotte ;D
Printable View
Tak mam novej case fotky sou tady www.sweb.cz/vogo/ zhodnotte ;D
Pěkně udělaná mechanika ale škoda že to okínko je tak malý. Jinak docela pěkný, ale s větší bednou by sis udělal lepší pořádek v kabelech :-)
EDIT: překlepy
v kabelech je myslim docela poradek, jinak to kokno je tak maly naschval mne se to tak libi ;DCitace:
Původně odeslal kořka
Peknej casik. Hlavne to maly okno je zajimavej napad protoze ukazuje vlastne jenom tech par veci ktery sou nejzajimavejsi a neukazuje bordel v kabelech ( i dkzy tam zadnej nemas tak to proste skryva :)
A moc pekny mechaniky. Jinak jediny co bych asi vytknul je intenzita svetla protoze tohle mit na stole vedle monitoru tak by mi to asi dost vadilo.
ale jinak g00d :wink:
No jo já sem se nedostal na všechny fotky, protože sem teď na netu kde se platí za mega :-( . To okno je hezký každýmu se líbí něco jinýho, já mam radši větší ale tohle je fakt pěkně udělaný.
no sympaticke ;) pekne, ciste, jednoduche, pekny stealth mechanik, v predu to je regulacia nejaka? inak aj ked nic moc case a dierovana bocnica tak okno pekne zvolene ze to ladi dohromady a dokonca aj ked mas lemovku co je skoro vzdy hroza tak to vypada slusne lebo neni obrovska ;) good job! keep it up ;D
MC
jj regulace to je potenciomet ke Gigabytu a vypinace na dva vetracky co sou vzadu case a vypinac na katodu, jinak ta "lemovacka" je buzirka z kabliku od mysi :idea: ;DCitace:
Původně odeslal MadCap
pekne clean .. velmi dobre spraveny mainstream
Moc pekny, zvlaste ta mechanika, ta se mi vazne libi :D
pekne a hlavne ciste odvedena pracicka. neni to nahodou case sweex? ten by mel mit "default" plexi v bocnici a modre svitici vetrak, ne? nechci ti kazit radost, ale ta bedna je z dost tenkyho pozlatka - me se utrh 450w zdroj :evil: a strasne v nem vrci disky...
tak to asi sweex nebude (podle 6 obr.), beru zpet :roll:
ta bedna mne vysla na 1000Kč i se zdrojem ;D takze je snad jasny ze byla bez plexi, vtracku.... ;DCitace:
Původně odeslal .::Richmond::.
edit: sory vetracku, co by tam delaly vrtaky ;D
jasny. taky jsem ji kdysi na to pouzil. myslim, ze nektery geniusky jsou k tomu primo urceny ;DCitace:
Původně odeslal vogo
jinak slusna prace. decentni tunning. cenim cistotu provedeni, jednoduchost, preciznost, poradek v bedne. je dobre, ze ses drzel hesla "radci min nez vic".
jak to vis ze to shytala geniuska, jinak jednoduchost byl muj cil ;DCitace:
Původně odeslal daso
podle fotek pěkný a KVALITNĚ provedený modding. Ta spodní mechanika je opravdu stealth, poslední fotka působí jako překvapení ;D barvy taky ok, okno taky ok, prostě ok :wink:
No já měl stejnou bočnici a ten prolis a ty díry mě tam sraly takže já jsem udělal to okno velké. Takže musím říct, že okno se mi nelíbí, ale to nemění nic na tom, že je dobře udělané. Jde především o to co se líbí tobě. Stealth mód je perfektní což už se ale nedá říct o té štěrbině. Nevím teda jestli to nedělá ta fotka, ale je pěkně křivá. To by se ještě dalo rozhodně vylepšit. A musím se připojit k názoru, že to svítí moc asi bych to taky na stole nesnesl.
na ty fotce vypada trochu kriva :-( jinak je rovna, tak jak to dovolil vyrobnu proces ;D jemnym pilnickem sem to ladil docela dlouho :-)Citace:
Původně odeslal Dwarfus
Mam taky uplne stejnou bocnici takze ted mam dylema vyriznout to podle toho malyho prolysu nebo podle velkyho? Diky za vase nazory a rady.Citace:
Původně odeslal Dwarfus
Velice pěkný case! :D Také mám na bočnici prolys a o vyříznutí jsem také přemýšlel... ??? Bude to další část mého tuningu. :-) Potom jen přerovnám něco v case a na konec katodičky (nevím však jakou barvičku).
no já jsem to řízl podle toho velkého prolisu, ale nelíbil se mi ten tvar a tak jsem z toho nakonec vyrobil odélník se zakulacenými rohy :-)
Pekny...ale nemyslis ze bys si moch jeste treba nejak zabrat misto tech zaslepek 5,25???Ja osobne bych tam udelal regulatory atd. a taky bys ve predu nemel spatnej svitici vetrak...
Já měl taky tuhle bočnici a díky těm prolisům to šlo krasně udělat.Stačilo doprostřed udělat diru nužkama na plech a pak to do hvězdoce nastřihat a pak těma platama hejbat sem tam a pak to krsne upadlo podle toho prolisu ;D
Take musim ocenit cistotu prace. Tady se potvrzuje, ze male okno muze ukazat lepe vnitrek, nez velke. Snad jen malou radu: daji se koupit kulate kabely delek 70 i 90cm (pouzitelne i tam, kde je od radice k mechanice daleko). V tvem pripade by ten kabel nemusel byt tak napnuty (ja bych se toho pri vrtani se v bedne docela bal, aby nedoslo k poskozeni konektoru).
jj hned pristi tyden ho mam doma ;D mne uz to taky leze na nervy ;DCitace:
Původně odeslal Buddha
taky ocenuju kvalitu a cistotu. Ale tu cederomku bych spis vyresil prestrikanim na jinu barvu, newim,jak by si to vysunoval treba v linux, pred startem woken,... nadruhou stranu to Ty asi nepotrebujes, tagze pohoda. Mali okno je good napad, neni videt na bordel uvnitr.
no ted jsem se dival na update fotek a to logo Unreal by mohla byt klidne jinak i cisteji udelana pracicka a nevim, ta alu folie mi k tomu nesedne, stejne jako skviry a celek na prednim panelu... ale jinak fakt decentni :wink: