http://www.cdrinfo.com/Sections/Arti...shiba+SD-R5272
V TSB stoji 2553Kc, co viac dodat, ktora zarucene kvalitna znacka vam ponukne za taku cenu alternativu, navyse s rovnako dobrym dizajnom?
Printable View
http://www.cdrinfo.com/Sections/Arti...shiba+SD-R5272
V TSB stoji 2553Kc, co viac dodat, ktora zarucene kvalitna znacka vam ponukne za taku cenu alternativu, navyse s rovnako dobrym dizajnom?
Copak, ty tam prodáváš. Ta cena je zřejmě bez daně .......
Už se těším až si ji půjdu v pátek koupit... :lol: ! Moooc pěkná recenze...
Konečne nejaká recenzia na môjho adepta na DVD vypalovačku...
Doma už mám jednu DVD ROMku Toshibu a tak sa mi zdá, že je lepšia ako firemný TEAC... Testy som nerobil, odhadujem len podľa toho ako čítajú rôzne pokazené média... TEAC z nich prečítal rozhodne menej...
Ale musím si počkať až budem mať 30... Asi tak 2 mesiace... To si ju darujem na výročie... :wink:
Uz ji nekdo mate? Ja mam dneska narozky a chci si udelat radost. Muj šampion byla sony dru530a ale tahle se zda byt taky dobra a hlavne stoji o litr míň. Ted nevim ktera bude lepší.
Tak to preju vsecko nejlepsi :wink: Jinak obecne Toshiba dela podle me hodne kvalitni mechaniky (moje CDromka cetla v pohode vsechno 5 let, nedavno jsem se ji s litosti zbavil :-( ).
DVD palirna cte taky vsecko, az na tu nepodporu medii a neochota ze strany Toshiby to napravit, coz je vseobecne znamy :roll: Me to donutilo kupovat aspon kvalitni media, ale u tohodle novyho modelu se to snad vylepsilo.
Kazdopadne Toshiba = dobry mechaniky za dobrou cenu 8-)
len bacha na to, je rovnako ako 5112 vyberava na media, takze nezerie shity resp. ich treba palit pomaly a firmware nie je BLBUVZDORNY, venoval som sa tomu na weblogu:
http://markoff.biz/pivot/entry.php?id=173
inak vzhladom k tomu, ze 5112 sa tazko zhana a 5272 ponuka 8x zapis navyse na oba formaty a je jedna z najlacnejsich, siel bych asi do nej, Toshiba verim, co sa neda povedat o ostatnych "znackach" resp. predrazenych znackach
moderatora bych poprosil o lock threadu a diskusiu na priestore pre nu urcenom:
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=41940
Minuly tyden jsem si ji koupil, byla v promo akci za 2400 bez dph. Hnedka jsem si koupil par medii na test, Multidisk eximpo DVD-R 1-4x a DVD+R 1-4x presny atip nevim, ale je to eximpo s VSP...... , Emgeton DVD-R v DVD boxu. Problem je v tom, ze po vypaleni na - nejde precist, nevim jestli je to problem toshiby nebo bugoveho nera nebo media, testovano jeste na starsi dvd mechanice pioneer a multidisk bez uspechu, emgeton jeste nebyl cas vyzkouset. Jinak DVD+R Multidisk za 25 Kc v krabicce se me zatim zda dost zajimavou koupi. Docela se smeji lidem co nakupuji media v alfe, ty same (stejny atip) za 40Kc.
Tak to vyzkoušej na těch Emgeton. Multidisky nejsou bůh ví co. Nero nainstaluj to nejnovější, už se mnohokrát stalo, že neumělo některou mechaniku, obzvláště tu nejnovější.Citace:
Původně odeslal stealth
Multidisky vubec nekupovat, ja vim ze sou levny ale kdyz jich par pokazis tak se ti prodrazej. Palim hodne casto na ruznych dvd mechanikach a na vsech se mi osvedcily memorexi. No uvidim, naskytla se mi ta sony dru 530a za 3500Kc s dph a v testech dopadla hodne dobre. Zase se ale nedela v cernym a toshiba je i v cernym.Citace:
Původně odeslal stealth
Ta SONY možná v testech dopadla dobře, ale na ochrany je to shit, to už ber radši tu Toshibu.Citace:
Původně odeslal Frost
A na to jsi dosel zase jak ? Ja vypalil nekolik Princo, Memorexu a nejvic Multasu (nektere i 8x) a z techto medii jsem nemel jediny zmetek. Nevidim duvod, proc bych mel pokazit medium za 20,- - to uz muzu pokazit i medium za 40,- a pak si muzu rikat, ze jsem mel palit na shita za 20,- a usetril bych penize.Citace:
Původně odeslal Frost
V Sofose by ju mali mať za cca 3,5k SKK aj s DPH...
A majú aj média Traxdata za celkom slušnú cenu - takže by to malo byť OK...
Preju ti, abys ty Multidiskytolik chvalil i za rok ci dva. 8-)Citace:
Původně odeslal Petrt
Sorry, ale takhle muzu oponovat u jakehokolik levneho media. A nebo ty mas Multase 1-2 roky stare a delaji ti problemy ? A pokud ano, tak to klidne muzu svalit na tvou mechaniku. Mam tu dost CD medii Multidisk a nikdy jsem si na zadne nestezoval - narozdil od nejakym shitovych CD spindlu u kterych ani pomalu nevim vyrobce. A u tech DVD to holt risknu :wink:Citace:
Původně odeslal Connor
JJ plne s tebou souhlasim, pred lety jsem cetl recenze na cd-r media multidisk a dopadaly jako jedny z nejlepsich, proste super a ted po cca 5ti letech je jich vice jak polovina necitelnej, tvorej se na nich ruzne mapy a puntíky. Proste shit nejveci a proto se bojim i dvd.Citace:
Původně odeslal Connor
2Petr: Nekolik je kolik....200-1000? Kamarad co se tak trosku živí legalnim ;D pálením DVD už opravdu vypalil nejakej ten tisic medii a ty multidisky moc dobre nedopadly a casto se stava ze jsou necitelne. No ale zase nedopadly tak spatne jako gigamastery u kterych v baliku 50ks nebyl jedinej dobrej kousek ale to bylo zapricineno spatnou serii.
Vsem se tu omlouvam za OT, je to prece jen diskuze o Toshibe.
Citace:
Původně odeslal Petrt
Nesrovnavejte Multidisky CD vs DVD ... par jsem jich prozkoumal a DVD maji uz konecne poradny postrik ktery by se nemel tak lehce jako u CD odloupavat.Citace:
Původně odeslal Frost
Jinak samozrejme CD Multidisk byly snad nejhorsi media ze vsech a mne osobne pri castem pouzivani nevydrzely ani mesic.
Srovnavat je treba, protoze prave kvuli shitum CD ktere multidisk pred par lety vyrabel (a v tisku prezentovano jako nejlepsi mediu za super cenu...viz FROST) je treba byt u teto znacky opatrny. :-) Bohuzel ukaze az cas, to ze ted vypada vrstva skvele neznamena, ze to bude taky tak za rok. Takze netvrdim, ze DVD Multidisc jsou shit...to fakt nevim, jen jsem k nim skepticky. 8-)Citace:
Původně odeslal EllE
to si myslíte, že je lepší než LG GSA-4082B Super-Multi DVD±RW/RAM ? :?
LG je lepší a bude ještě lepší až se úpravou firmware propálí do dvou vrstev.Citace:
Původně odeslal sofokless
Myslis ???
LG zasadne nedelam, nebavilo me vysoke procento reklamovatelnosti ......
Ta mechanika umi technicky vse, ale je to smejd.
A co teda prodáváš, jestli se můžu zeptat.Citace:
Původně odeslal svaca
//Edit: Jo, už jsem to našel v jiným threadu. Takže kromě jiných prodáváš taky BTC a ty nikdo nereklamuje?
hmm ... ta vrstva na dvd se ti asi odloupavat nebude kdyz neni na povrchu, ale kryta plastem :wink:Citace:
Původně odeslal EllE
Mnohem horší je. když se ti mezi vrstvy dostane vzduch, ani se nemusí nic odloupávat.Citace:
Původně odeslal jaluvkap
BTC prodavam cca 1 mesic a to velmi skrome .... :-) Nemam duveru, ale zatim problem nebyl ... Coz nic neznamena ....Citace:
Původně odeslal .Voivod.