Oplati sa tato karta kupit u nas na slovensku za 7280 sk s DPH? Cisto nova , zaruka 3 roky.
Printable View
Oplati sa tato karta kupit u nas na slovensku za 7280 sk s DPH? Cisto nova , zaruka 3 roky.
Rekl bych, ze ne.
nevim teda kolik je presen kurz ale pod 5500kč to asi nebude :-)
no jasne ze se to nevyplati
Za 7000+ Sk by si mohol mat 9600XT alebo mozno ak zozenes 9700Pro
Okolo 5500,- SKK s DPH je VOC Gigabyte R9600Pro s HW monitoringom.
Já bych počkal až vyjde ta nová ATina - to půjdou ceny o něco dolů,ale asi ne zase o tolik,protože to není ůplně novej typ (tedy myslím)
Jinak za ty prachy bych bral spíš nějakou FX5800 (ultra) jestli seženeš-mám pocit,že za takovou nějakou cenu je u Inna,nebo skus bazary :idea:
Myslim si ze to nie je az taka hrozna cena, a je to celkom god karta. No a keby som to mal kupit v maloobchode, tak urcite by nestala 7000 sk aj s dph od HERCULA.
Citace:
Původně odeslal Hezo
Za 6800 bez Dph mas v BGS Distribution Connect 3d Radeon9800 full nonPro, ja by som siel radsej do toho, ak mas ako to kupit na zivnostensky list, alebo bez prirazky :wink:
Prilis draho, skus Sapphire ATI R9600XT 128MB v Ageme (vybava full + HL2) :!: stiahni si cennik na www.agem.sk
Ludia, ja tu kartu mam uz doma. Tak mi ju nehante vsetci :-o . Hry si na nej zahram, tak co :?
hm ... tak proc si to sem psal ??? dyt odpovedi jeslti se ti to oplati si dostal hned do hodinyCitace:
Původně odeslal Hezo
Tak sorry,jen tak pro utechu:ja koupil FX5700 od Inna a te jsem se dozvedel,ze za tu samou cenu jsem mohl mit vo dost lepsi a jeste je znacce podle miho nicku :eek: :? :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal Hezo