Abit NF7-S zly flash biosu
Flashol som 2.0 bios na 1.2 dosku (poslali mi ho priamo z Abitu tak som pocital, ze bude dobry, flash menu to napalil ok a problem som zbadal az pri restarte). Pozeram, ze mam tieto moznosti:
1. reprogram - neviete kde v okoli SK-BB to niekto robi? za kolko $ ?
2. hotflash - nemam druhu rovnaku dosku po ruke, nanajvys msi k7n2g - mohlo by to ist aj cez tuto?
Re: Abit NF7-S zly flash biosu
Citace:
Původně odeslal ace
Flashol som 2.0 bios na 1.2 dosku (poslali mi ho priamo z Abitu tak som pocital, ze bude dobry, flash menu to napalil ok a problem som zbadal az pri restarte). Pozeram, ze mam tieto moznosti:
1. reprogram - neviete kde v okoli SK-BB to niekto robi? za kolko $ ?
2. hotflash - nemam druhu rovnaku dosku po ruke, nanajvys msi k7n2g - mohlo by to ist aj cez tuto?
Ad bod 1) programátor zvykne mať každá firma, ktorá opravuje alebo skladá PC - predpokladám že u vás v meste ich bude dosť... (mňa to kedysi - tak 3 roky dozadu - vyšlo na 200,- a bolo to na počkanie...)
Ad bod 2) teoreticky hej, ale radšej si over, či je na tej msi rovnaký typ flash pamäti - ale pozor, po flashi nedávaj reštart. Komp s msi doskou a tvojim BIOSom by to nemusel prežiť v zdraví. Takže za jazdy vymeniť, preflashovať a vypnúť.