-
Jak vypalit audio CD?
Zatim jsem v paleni zacatecnikem a tak bych potreboval poradit. Chtel jsem si vypalit nejaky mp3 jako audio CD. Pouzil jsem 700 megove medium stribrne barvy. Ponevadz to s Nerem jeste moc neumim, dal jsem si tam toho pomocnika a vse jen odklikal. Palil jsem 4x rychlosti. Cedecko hotovo, jde na kompu prehrat v obou mechanikach. Discman Sony z roku 1995 to precte taky v pohode, ale kazetak s cedeckem nevimjaka znacka (asi Samsung) z roku 1996 vidi na cedecku 99 skladeb a po ukrutnem asi minutovem nacitani zahraje jen prvni skladbu a dalsi uz to nenajde. Ted me napada, ze jsem nezkousel, jestli vsech 18 skladeb nevidi jako jeden track (nenechal jsem tu prvni pisen prehrat az do konce). Myslite, ze by se ten kazic dal nejak primet, aby cetl palena cedecka (uz jednou jsem s tim mel problem)?
Takze:
vyzkouset jinou barvu media?
vyzkouset 74 min. medium?
vycistit optiku? (u discmana cistena neni a jede)
vypalovat jinym zpusobem, napr. track at once (nevim jakou metodu jsem pouzil)?
Poradte, pls. Diky.
-
skor by si si mal na stranke vyrobcu kazetaku precitat ake media doporucuje on :wink:
farba media nema prakticky ziadny vplyv...
ale je mozne ze tak stary kazetak nerozozna 80mi CD ...
a vycistit mechaniku nikdy neskodi ;D
celkovo skus skor auditoria na www.cdr.cz tam sa vypalovanim audio CD zaoberaju viac
-
Diky, ten server uz znam. Snazim se sbirat vedomosti na vice frontach :-)
-
Barva media samozrejme MUZE mit vliv na cteni audio mechaniky. Nektere mechaniky proste nectou palena CD. Zkousej ;)
-
Vliv ma i konkretni vypalovacka (muj CD Player ma rad paleni Teacem 4x a nema rad paleni LiteOn jakoukoli rychlosti-trhane prehravani)...
-
Tak nakonec jsem to vysmazil na dve ruzna media (700 MB Verbatim-Audio, 650 MB TDK-modre) metodou TAO, pomoci Nera, 4 rychlostne a obe funguji jak maji. Vyzkouseno na mem PC, dvou discmanech a dvou kazetacich s CD. Problem byl v tom, ze predtim jsem to palil jako DAO.