pls newite kterej soft umi palit min nez 4x pripadne kde ho sosnout nero umi akorat tech 4x min net bohuzel :( umel to easy cd creator a winoncd ale ty jsou ted placeny jak jinak :((
Printable View
pls newite kterej soft umi palit min nez 4x pripadne kde ho sosnout nero umi akorat tech 4x min net bohuzel :( umel to easy cd creator a winoncd ale ty jsou ted placeny jak jinak :((
Nero samozrejme umi vsechny rychlosti, ale tva mechanika je nepodporuje.Citace:
Původně odeslal K!ll3r
mňa by zase zaujímalo, načo to potrebuješ, na audio CD sa dá napaľovať 4x a prečítať by si to mal všade.Citace:
Původně odeslal K!ll3r
prave to je omyl driv jsem mel Sony 16x vypadlu a nero ukazovalo min furt 4x a to all verze zatimco winondcd to pustil na 1x 2x , vypalda to samo umi akorat nero podporuje min 4x :wink:Citace:
Původně odeslal EllE
Nevim co mas za palirnu, ale moje neumi palit pomaleji jak 4x. A nebo rychlost 20x v CloneCD-ve skutecnosti taky nepali 20x, pac to palirna neumi. Neni to u tebe s tema 1x/2x to same ? Vypalovaci soft ti napise cokoliv, ale skutecnost muze byt jina.Citace:
Původně odeslal K!ll3r
Zadnej omyl ale zalezi to na palirne... pokud budes mit nakou pomalou tak tam uvidis i nizsi rychlosti, ale moderni palirny tyto pomale rychlosti vubec nepodporuji protoze neni duvod. Ja vsechny typy disku vzdy palil na max cili i audia a nacetl jsem to bez problemu vsude. Nevim proc lidi maji tydle problemy. Maximalne zalohovani PSX her musi byt 2x a na kvalitni DVD medium ale jinak neni duvod.Citace:
Původně odeslal K!ll3r