mam takovou prosbu ,je nekdo v praze kdo by mi vyriz do boku casu otvor na 2x 80vetracky.DIK
Printable View
mam takovou prosbu ,je nekdo v praze kdo by mi vyriz do boku casu otvor na 2x 80vetracky.DIK
si to neumis udelat sam????...primocarka a mas to........Myslim ze to dela FRANTA SPULAK Z DRATOWNY:-))))
jasne ze to muzu udeat pilou ale jeste jsem to nezkousel a nechci si skur... bok compu :(
ja bych to taky potreboval me staci jenom jeden otvor ;D
tak to jste me lidi zklamali ,mate tu plno reci jak to lehce jde vyfiknout apodobne reci ale kdyz mate helfnout tak ticho po pesine nebo hovadiny
tech spusobu je hodne jen musis vyzkouset ktery ti de nejlepe...Citace:
Původně odeslal Alhi
TEda rada :)
1.Kvalitne vyrezane :
Tam kde chces rezat si naznac kruh (80mm). Po vnutornej strane kruhu naznaceneho potom z malym vtrakom zacni vrtat diery vedla seba tak, aby si nezasiel za ciaru. Tak to urob dookola az ti stred vypadne a zoastane zubkovany kraj. Ten potom az po naznaceny kruh opracuj brusiacim nadstavcom na vrtacku. Tymto urobis velmi dobry az bezchybny vyrez.
2: narychlo urobene: narcyhlo to mozes spravit priamociarou pilou (n eodporucal by som ti to) alebo tiez noznicami na plech ale to tiez nevyzera dobre.
Ja som vsade pouzil ten prvy aj ked zdlhavy sposob...
Snad uz budes spokojny a nemusis hned frflat ze tu ma kazdy huste reci ;)
ja sem doma nahodou nasel kovovy vykruzniky, a jeste vetsi haluz byla kdyz jeden byl presne 80mm, a nakonec sem to vyhladil takovou to frezickou do vrtacky
dik za navod a vesele vanoce vsem a nezapomente se pripravovat na Y3K 8)
[quote="GABO"]
Ja som vsade pouzil ten prvy aj ked zdlhavy sposob...
quote]
jak dlouho's to vrtal, brousil atd ?
SC
Proč si to jednoduše nevyřezat lupenkovou pilkou s plátkem na železo a pak to dohladit pilníkem :lol: .Každej tu vymýšlí kdoví co. Ty plátky stojí asi 50,-,pilka asi 60,-. ( Tu pilku má stejně většina doma )
Mam takovej dojem, ze DC to delal driv na kseft, ale nevim jestli to plati, zkus mu napsat..