Co poviete na Microstar® ATI RADEON 9800PRO ?
Nemam sancu zohnat MSI 5900SP/XT a teraz je tu novy produkt od MSI
a hned Radeon 9800Pro za 7790Sk bez DPH. Kedy sa uz dostane do predaja GF6800? Nechcem cakat.
Printable View
Co poviete na Microstar® ATI RADEON 9800PRO ?
Nemam sancu zohnat MSI 5900SP/XT a teraz je tu novy produkt od MSI
a hned Radeon 9800Pro za 7790Sk bez DPH. Kedy sa uz dostane do predaja GF6800? Nechcem cakat.
nahod nejaky obrazky jak to vypada...ale jestli na to pouzije MSI pouzije stejny monstrum jako na FX5900 tak to bude zajimava karta :wink:
BTW: nechtel si to napsat do ATI sekce ??? ;D
Sorry ja som tak zazrany do nVidie ze som to hodil do tohto threadu.
A MSI je dobra hlavne s nVidia. Tato ATIcka je jej prvy pocin.
Odkaz na podrobnosti:
http://www.msicomputer.cz/clanek.php?id=5097
http://www.msicomputer.cz/image/MSIR...roTD128_sm.jpg
Citace:
Původně odeslal Entita
hmm, a este mi povedz ze kde ju dostanu,lebo zatial som ju nikde nenasiel. O dva tyzdne mi ma prist Sphire radeon9800pro, tak by som bol rad keby mi poradis ;D
bože to je design jak prase :-o :lol:
2MK2: No ja som ju nasiel na www.agem.sk za tych 7nieco
2Spajdr: Na design sa ti mozem vies co. (Plexi nemam)
Jednoznacne to vyzera ze Saphire bez vybavy a s takym ubohym chladenim nema co konkurovat tomuto skvele chladenemu MSI s takouto bohatou vybavou, takze vdaka ze si to dal vediet,uzaj ju objednavam 8-)
Pojde taktnut urcite poriadne vysoko :wink:
A mam pocit ze takisto ako MSI Fx5900xt bola najtichsie a najlepsie chladena Fx5900vka na trhu taktiez to s hlucnostou a vykonom bude aj v pripade 9800pro :-)
Tak ju rychlo objednaj otestuj a daj vediet. :wink:
Ja by som ju bral tiez len mam male obavy:
- je to prva karta MSI s cipom ATI
- je dost lacna oproti inym vyrobcom, neviem preco
- nastup GF6800 moze trochu zamavat s cenami
BTW & OT : Mas objednanu saphire ktora ti ma dojst az o 2 tyzdne a uz ju mas v podpise :lol:
Edit: :eek: Nevsimol som si "comming soon" :oops:
to nevadi aj ja niekedy pisem rychlejsie ako citam :wink:Citace:
Původně odeslal Entita
a k bodu 1 a 2 mam aj ja iste podozrenie, ale mam na to aj svoj nazor, existuje aspon jeden vyrobca ako MSI co nepredrazuje grafky. Aj ich 5900xt ma 6cd ci neviem kolko vybavu a stoji menej o 1000ku ako vsetky ostatne fx5900xt s mensou vybavou, a je najlepsia a najtichsia za tu cenu.
Moj nazor, dost by si vypalili budece zisky s Ati keby toto nebol prave kus karty ktora je trhakom, minimalne bude najtichsia zo vsetkych to sa kludne vsadim, a nebude treba VGA Silencer=montuj sa do novej grafky a doplacaj navyse. Este k tomu ako jediny davaju zlodejku na napajacie kable, takze aj tu zakaznik usetri, fajn firma ta MSI ;D