Mam divny problem. Ked chcem zapnut PC, musim ho zapnut, vypnut natvrdo zdroj, zapnut zdroj, zapnut PC, ist do BIOSu, ulozit nastavenia a PC mi az potom normalne funguje...
Co s tym? :roll: ???
Procesor je Primestable :D
Printable View
Mam divny problem. Ked chcem zapnut PC, musim ho zapnut, vypnut natvrdo zdroj, zapnut zdroj, zapnut PC, ist do BIOSu, ulozit nastavenia a PC mi az potom normalne funguje...
Co s tym? :roll: ???
Procesor je Primestable :D
a to pokazde??
me tohle jeden cas delalo a celkem me udivilo ze stacilo vyndat a dat zpatky pameti a uz to jelo..
ted kdyz mi to obcas spadne tak je na vine fsb.......
EDIT: prihod detaily :wink:
jaky je to nastaveni? default, oc
daval jsi tam neco noveho nebo z niceho nic....
Je to, bohuzial, pokazde :|
Zkus si nastavit bios na standardni (ne OC) hodnoty. A otestovat jak nabiha PC.
a co flashnout nový bios ?
co mas za zdroj ?
mozna je to blba pripominka, ale skousel si vymenit baterku co je na desce ???
By ste se nedivili tak me comp nenabihal kvuli AC vetraku pripojenym na desku :lol:
(Ta starsi verze s cidlem na dratku).
Tak na tom nieco bude mne tiez prestal com nabiehat hned a robia to fakt asi AC vetraky. Ale hlavne asi nemaju moc radi Health status co je na epoxach ten som musel pri startupe disablovat a je po probleme. Zaujimave je ze to robilo vzy len za studena pokial bol komp rozohriaty tak sa to ako tak rozbehlo :roll: :?
jj, presne tak.Citace:
Původně odeslal Jan
Ted mam v compu 3x AC Fan (ty novejsi s cidlem napevno) a boot bez problemu :wink:
Ja nemam ziadny AC v PC... Zdroj mam ENERMAX 353W APFC a baterku som nemenil, doska je skoro nova
me to dela neco podobnyho s uplne jinou sestavou ..ale to asi bude tim ze ta deska se nejak nemuze vyrovnat s 2,1ghz
no a ten jinej BIOS jsi teda zkusil?
ano, skusil... nepomohlo to :-(
od kdy se ti to stava? mas tam neco noveho?Citace:
Původně odeslal sasha
Bolo to asi kvoli CPU, behal na 2.2Ghz s 200Mhz FSB 1.9V, teraz som ho hodil na 1600Mhz 1.65V so Zalmanom na LOW a asi budem v noci stahovat nieco cez DC++ :D
...to je tou deskou,žádnej zdroj,paměti atd.Citace:
Původně odeslal Snorri
Před 14dny jsem dělal známýmu PC a použil Asus A7N8X-X a přesně to samé.
Budeš muset šetřit ;D
3Citace:
Původně odeslal Frontier
A kur...va... terayňz som ju kupoval :evil: :evil: :evil:
Ale idem dat NF7-M na reklamacku, takze mozno sa to zlepsi