Omlouvám se lebo to tady již bylo, ale nenašiel som tu odpoveď. Aká je posledná verzia Win Longhorn (a keď sme pri tom, tak aj Win2k3 a XP)?
Totiž som týždeň sťahoval verziu 4056 a bolo to nejaké péčko.
Prípadne, nemá to niekto doma? (Rainbow)
Printable View
Omlouvám se lebo to tady již bylo, ale nenašiel som tu odpoveď. Aká je posledná verzia Win Longhorn (a keď sme pri tom, tak aj Win2k3 a XP)?
Totiž som týždeň sťahoval verziu 4056 a bolo to nejaké péčko.
Prípadne, nemá to niekto doma? (Rainbow)
a chces rict ze je to ofiko koupena legalni verze vid ?
Toto som akosi nepochopil. Ak si myslel na to, že či je to legálne, tak betaverzia je na to, aby sa otestovala, nie? A potom sa samozrejme vymaže :lol:Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
jojo a tu betaverzi mas oficialne od M$ zeeee ?
Nemám žiadnu betaverziu :roll:
Tak chceš povedať že sa to nedá zohnať?
Ja nezbieram warez od Microsoftu ;D
Já mám a oficiálně :!: , ale nevím, proč se potom ženeš? - beta verze (zvlášť v případě MS) znamená - "nepoužitelné" a u Longhornu to platí stoprocentně ...
Takže posledná verzia Longhornu je 4051 ???
Myslím, že já mám médium 4051 (ale mohla být během posledního měsíce aktualizace, byť o tom dost pochybuju)Citace:
Původně odeslal Wizzard
A čo ostatné verzie Windowsov? Napríklad Win2k3, existuje nejaká novšia verzia ako 3790? Alebo WinXP, tam to tuším skončilo pri verzii 2600 ???
To souhlasí ...Citace:
Původně odeslal Wizzard
Jenom jsem nepochopil: Proč se tolik zajímáš o ty verze? To si vedeš nějakou evidenci? :-) To je fórCitace:
Původně odeslal Wizzard
len chcem vedieť, či máme všade nainštalované posledné verzie :!:Citace:
Původně odeslal Dominator
To je taky snad je fór :o ;D ? To pokaždé když výjde nová verze tak reinstaluješ? Ale to je fuč to si nikdy vyříkáme na ICQ ;DCitace:
Původně odeslal Wizzard
ani ja moc neholduju spyware od mrkvosoftu, sem tam na ne narazim, nechci te zklamat, ale to, ze mas posledni verze ti u windoze moc nepomuze (spis naopak) ;D
Taky si myslím ;DCitace:
Původně odeslal lempour
Chceš povedať že treba fachčiť na Win95 a WinNT 4.0? ;DCitace:
Původně odeslal lempour
No to ne, ale fakt to tu nebudem řešit, akorát to směřuje do "sraček"!Citace:
Původně odeslal Wizzard
no treba debata lestli longhorn 4048 nebo 4051 :| ? no vlastne ani XPCitace:
Původně odeslal Wizzard
:arrow: wokna2000 rulez (v ramci moznosti ;D )
Wokna 2000 určite nerulez, sú hrozne pomalé a pomaly nabiehajú, nehovoriac o tom, že tam chýba plno vecí z XP (XP look ;D)Citace:
Původně odeslal lempour
XP sú zatiaľ asi najlepšie Windowsy :oops: