Zdar, dnes jsem si koupil tuhle grafiku. Jamile prejdu do 3D, komp je silene nestabilni. Kazdou chvili se mi restartuje. Zkousel jsem snizit takt jadra/pameti, ale nepomaha to. Nechce se mi grafiku vracet a nevim co s tim, kazda rada dobra.
Printable View
Zdar, dnes jsem si koupil tuhle grafiku. Jamile prejdu do 3D, komp je silene nestabilni. Kazdou chvili se mi restartuje. Zkousel jsem snizit takt jadra/pameti, ale nepomaha to. Nechce se mi grafiku vracet a nevim co s tim, kazda rada dobra.
Jeste bych dodal, ze u prodavajiciho byl pruchod 3dmarkem bez problemu.
Jaky mas zdroj? Tam bych hledal jako prvni - pujc si aspon 300W lepe znackovy (pokud teda nemas). Pak mozna zkusit vypnout FAST WRITE (ale to jsou problemy tusim hlavne ATI)
EMKO 300W
Vyskoušej různé ovladače VGA i desky.Pak jedině reklamace,ale to bude na prodejci (pokud mu to jde bez problémů).
pomaha kdyz ji tvrde podtaktuju na 200/200
Zkus ji ještě v jinym compu a pokud to tam pujde,tak se jedině domluv s prodejcem,v tomhle případě ti nemusí vyhovět.
IMHO mu to tazko nestiha zdroj .. ja som na svojom starom tulenovi po pridani ti4200 odvaril zdroj ;) chudak drzal ale vetrak na 5V to nezvladol a usmahol sa ;D
MC
zkusil bych jinej bios u desky!! kamos mnel uplne stejnej problem jeho a7v600 mu davala vic napeti do ti 4200 takze pri jakejkoliv nerocnejsich operacich se to kouslo :evil: vyresil to update biosu ted to jede uplne v pohode :wink:
myslim ze tohle je trochu mimo ... uz tady bylo hrozne moc hodne pripadu kdy ty maly hlucny vetraky vodejdou..je to jen na okrasu... ja ho hned zahodil AC FAN na grafu a no problem zadnej hluk, cooling taky jde.Citace:
Původně odeslal MadCap
Prozkouset dily. Reklamace.
sory OT 8-)
dneska v poledne me vsak zarazila jedna vec, spustil jsem 3dmarka a komp se natvrdo vypnul, stalo se mi to dneska uz dvakrat, vubec tomu nerozumim
nemáš náhodu zdroj EC? Já to typuju na 90% právě na napájení.....
neboj my to tu vieme ;) >Citace:
Původně odeslal rd2
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=44620
;D
MC
pouzivam zdroj EMKO 300W, zkusim si sehnat nejakeho fortrona, pak se uvidi
tak jsem si koupil fortrona 300-pn(pf) a grafika facha jak ma na default, diky vsem za rady