Citace:
Původně odeslal Over
Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
Citace:
Původně odeslal honzAK
Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
......o vykonu se nehadam, kazdopadne slovo "podstatne" je trosku premrsteny nemyslis?
no ani ne, sam jsem se kdysi o otm presvedcil kdyz jsem mel c900 @ 1269MHz a presedlal jsem na 1 @ 1,55GHz, a neni to jen tim ze je navrch cistych 300MHz. Vykon v cpu operacich se zvedl o 35%.
...no ja bych rek ze je to vykonostni skok skoro jako mezi celeronem a pentiem 3... o tom zadna... kazdopadne to neni "podstatnej" rozdil, ten by byl kdyby ty tuleni byly rychly jako p4 na 2ghz... dneska bych si treba i malou investici do socket 370 "platoformy" dvakrat rozmejslel...
...ted jsi mi nahrál na smeč :wink: můj bejvalej Tulen 1GHz na 1,6HGz v pohodě podrtil 2GHz P4 ....a ten rozdíl je fakt větší, než by se mohlo zdát ;) (měl jsem i Celer 800/1160, tak mám srovnání)
jasne, vydrtil ho, ale byl nataktovanej (jj, kdyz mas stesti a dobry pameti tak je 1ghz tulen HODNE zajimavej). ale co kdyz nataktujes 2ghz p4? nesrovnavaly se tady cu-mine a tualatin? chapej, dneska pokud chces drzet krok a chces aby vsechny komponenty jely naplno, tak to s tulenem nedocilis - zkus si dat gf4 (nedej boze r9700) na tulene a uvidis jak pohori (oproti p4)... tim nechci rict ze je tulen blbej procesor (ba naopak si myslim ze patri mezi nejlepsi), ale proste kdyz ho takhle intel odepsal pentiem 4 tak uz z nej nic nevykouzlis ani kdybys ho chladil dusikem!!!