Predajca mi ju ponuka ako nahradu za MSI 4200 VTD, ???
Printable View
Predajca mi ju ponuka ako nahradu za MSI 4200 VTD, ???
myslím,že maj něco společného s Biostarem....je to splečná firma dvou výrobců desek
Ja mam dojem ze firma co dela Albatrony dela i Triplexe... na Invexu byl Albatrona Triplex taky na jednom stanku...
Ja som iba cital recenziu na Albatron 4200 Medusa nejaka special edition a brutalne isla vsade taktovat. Ale nikde v CR ani na SR som ju nemohol zohnat.
BTW ak nahodou niekto viete kde ich maju napiste ;)
Suhlas ! Albatron Medusa je ine delo ...
See
http://www.guru3d.com/review/albatron/ti4200p-turbo
2Deviant: Ten link je troxu mimo ;)
Inak sa musim priznat, ze Ta karta je moj sen. Ak sa mi podari zbavit mojej Asusky tak si ju ihned zozeniem. Ked tak aj z UK. Dokonale prevedenie a dizajn. Proste asi najlepsia 4200 co som nasiel.
2 usuall:
Som si hned vsimol :wink:
Ale mam asi rychlejsie pripojenie ako ty takze som to stihol napravit skorej ako si napisal :lol:
Albatron .. co jsem četl tak občas byl lepší i než Prolink GF4 Ti 4200 v testech.
No skor som pomaly zareagoval ;)Citace:
Původně odeslal Deviant
Boha ja ju xcem silou mocou. Desne sa mi lubi aj vykonovo aj layout ma ulne sqely za ta take smiesne praxy ;)
No Albatrony maju v Ageme ale asi len MX...uz som ich dost kupoval lebo su dost lacne a zatial pohoda.Ale este som nevidel TI verziu...
No tie som nasiel, ale ako pises iba MX. Ti maju v Cexax, ale nie verziu Medusa. Ostatne nexcem, neviem co su zac. Tie Medusy, ale stoja za to.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Mam pocit, ze Albatron je odnoz GigaBytu. Par sem jich prodal, slusne GK, ale nulova vybava :)
tyvole...sliny pokolena... ale jestli se budeš chtit zbavit toho asuse taxe ozvi :wink:
Citace:
Původně odeslal usuall
Ja ked sa najblizsie rozhodnem zase investovat do grafiky - nVidia to nebude :wink:
Mne je to suma fuk ci nvidia alebo Ati alebo Trabant. Albatron Medusu xcem teraz a zakial tu nemame R9500 tak nexcem a nemam na nic ineho co by ma zaujalo....mozno ten R9500 az bude, ale zatial nie je :(Citace:
Původně odeslal Deviant
tak to je drsny .... fakt by sis to obědnal i z UK??
ten r9500 s PRO bude zajimavej
No objednal, ale zatial asi pride ten Radeon a radsej si pockam na porovnanie. Teraz sa mozno pohram s xladenim tej GF co mam a uvbidime ci bude nutne cosi kupovat :roll:Citace:
Původně odeslal joXerus
Tak ho mam zatial na skusku, ale ide max. 310/560MHz, Je to G4 4280 AGP 8X, otestujem a dam vediet. Bola zabalena v sacku, ziadny kabel na Tv-out, len manual a dve CD. Chladic ma rovnaky, ako MSI G4 4200, pamate 4ns...Neviem, neviem, radsej by som asi pockal na MSI 4200 VTD, ma Video in a lepsie pamate
Tak to je obyc. verzia. Ta Medusa ma chladic medenny a na pamatiax heatsinky a pamate EtronTech 3.5 tusim v tusim novom puzdre, alebo s novou texnologiou BDS ci tak nejak.Citace:
Původně odeslal amigo
4 ns je docela blby..koli tě stala??
7100SK... Vraciam ju, pockam si na MSI
Muzu sehnat jakoukoliv... ;o)