Jak mam pripojit krabicku od ST lab co dela z 2,5" disku USB disky tak aby mi facela jako usb2,0(podpora jista) kdyz to zapojim tak mi to napise ze vysokorychlostni zarizeni je pripojeno k nizkorychlostnimu.
DIK
Printable View
Jak mam pripojit krabicku od ST lab co dela z 2,5" disku USB disky tak aby mi facela jako usb2,0(podpora jista) kdyz to zapojim tak mi to napise ze vysokorychlostni zarizeni je pripojeno k nizkorychlostnimu.
DIK
vis nizkorychlostni zarizeni je usb 1.1. pokud nemas na desce bud usb
2.0 anebo tuto podporu nemas zapnutou ( pod w2k ci wxp se musi stahnout z netu > pro via chipsety ), tak to proste vysochorychlostne NESPOJIS ( coz je pri pouziti mozkovych zavitu logicke ).
Oprubuj jestli mas SP1 do winXP, pokud ne tak ti USB 2.0 nepojede
[quote="mISHA"]vis nizkorychlostni zarizeni je usb 1.1. pokud nemas na desce bud usb
2.0 anebo tuto podporu nemas zapnutou ( pod w2k ci wxp se musi stahnout z netu > pro via chipsety ), tak to proste vysochorychlostne NESPOJIS ( coz je pri pouziti mozkovych zavitu logicke ).[/quot
Kdyby ses podival do popisu tak jsi ani nemusel psat :!:
No ja ten servis pack mam ale bohuzel ho z jistych duvodu ho nenainstaluju janak to nejde?
no pravda, ja na podpisy moc nekoukam ( ono je to kolikrat scestne > pac nekdo resi neco jineho anebo v podpisu nema pocitac - jako ja napriklad ;D )Citace:
Původně odeslal Lukáš David
no jde. bud ve spravci zarizeni > radice sbernice usb nebo v neznamych zarizenich by mel byt "neznamy usb radic" ci daco takoveho ( za predpokladu, ze mas povolene v biosu EHCI kontroler ) a pak musis dat nainstalovat za pomoci windowsupdate ( to plati u via, u nforce se driver dodava ) a pak uz by ti to melo bezet.
Ono mi to zarizeni bezi ale pise to co pise natoz kamosovi ktery ma pouze usb 1,1 tak mu to vubec nejde vyzkousim napisu co a jak. Zatim dik ozvu se
Vsechny radice jsou v klidu zadny neznamy. Podivam se do toho biosu.
Ale kdyz jsem dostal cd k desce tak tam jsou ovladace k usb 2,0 a ty jsem instaloval. No nevim :?:
tak mas bud neco spatne anebo je tam nejaky konflikt. zkusil bych google napr "a7n8x usb 2.0 problem" atd...
nemuze byt problem primo v tom zarizeni USB?
spis ne ale zkusim nainstalovat jeste jednou podporu usb 2,0
V zarizeńi urcite ne kdyz to jede na 1,1