Byl by zajem o pasivy na pameti k Radeonum?
Material je hlinik, predbezny navrh je tady:
http://www.h2o.kvalitne.cz/Images/Nove/ramsink.JPG
Fotky a priblizna cena bude znama pristi tejden.
Printable View
Byl by zajem o pasivy na pameti k Radeonum?
Material je hlinik, predbezny navrh je tady:
http://www.h2o.kvalitne.cz/Images/Nove/ramsink.JPG
Fotky a priblizna cena bude znama pristi tejden.
na radeony? nie nahodou na BGA pamete ktore su na vsetkom moznom? ;)
inak nemusi byt zle aj ked ihlovany by bol imho lepsi ;)
MC
Jasne, ze velikosti pujde treba i na FX5900, ale prichyceni bude pomoci nerez krouzku a to je mozny jen u Radeonu s PCB 9500/9700. Ale pokud to bude chtit nekdo na kartu lepit, tak to muze dat na v podstate cokoli.Citace:
Původně odeslal MadCap
add ihlovany :)
Lepsi to asi bude, ale prinos bude minimalni vzhledem k narocnosti vyroby, takze kdo by se s tim jebal :wink:
hm vyroba prebieha ako? sak to sa asi bude prerezavat nie? no to je jedno, ja som to mal na mysli len kvoli tomu ze pri tychto pasikoch zalezi na otoceni a prudeni vzduchu kdezto u tych ihlovanych pochopitelne nie .. a s tymi kruzkami mas recht .. inak je to lepsie ako to lepit ale ani nejaka lepiva sracko nalepka neni baad ;)
MC
Pujde to i na 9800, to je skoro to same ne ?
Jak presne bude vypadat to prichyceni ? Nemas nejake ilustracni foto ?
Pokud mas takovyhle Radlo:
http://www.computershop.cz/obrshop/big/VGAT988ALL.jpg
tak asi ne, nebo je moznost udelat ty krouzky vetsi, ale to bude hnus velebnosti :wink:
Tady je fotka s pasivama na moji starej GF4, fotku s Radlem nemuzu najit, je nekde zahrabana na webu H2O, kam se ted nemuzu dostat :?
edit:
tady je to na Radlu co delal KaRlOs[C]
Jo, to je presne ona.
Chtel jsem nejaky pasivy narezat, ale moc se mi je tam nechtelo lepit kvuli zaruce, tohle by bylo idealni.
Mam urcite zajem, kolik by to cca stalo ?
Tak to vypadá fakt dobře... určitě bych měl taky zájem... Na kolik by přišlo 8 kousků + 4 kroužky?
Cenu jeste nevim, ale pocitam ze 8ks s krouzkama by se mohlo vejit do 200Kc.
jednu sadicku bych vzal. nebude v tom rozmeru (22mm) nejakej hacek (teda spis kondik ;D )?
jj, jeden kondik mi tam kazi radost sem to nejak blbe zmeril...:oops:Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
je to skoda, protoze ten pasiv vypada paradne :-)
uz jsou hotovy fotky a stanovena cena?
asi bych mel taky zajem....
Vypadá to pěkně, kdy to bude??? A je to už vyřešený s těma kondíkama???
S kondikama jsem to zatim nevyresil a cely jsem to nejak poslal k ledu. Momentalne mame trosku jiny starosti, ale az bude vic casu, tak to urcite dotahnem do konce.
Nechcu nějak rejpat, ale jak to vypadá s tímto projektem? Mám nový Radlo 9800Pro a paměti se mi pečou bez pasivů jak blázen! Akorát bych ty pasivy potřeboval na jedné straně dostat pod VGA Silencer... pokud se cena vleze do 300 Kč - 8ks pasivů + 4 kroužky, tak jsem jistej zákazník :!:
btw.: na kolik by to vyšlo, kdyby se to dělalo z mědi ???
Je to sice pekne ale ja ma r9000 a tam su pamete klasicke tazke nic pre mna.
Ina co keby si to spravil tak ze predve pamete by bol jeden kus pricom rebra by boli len na pamate a medzi nimi by bol len kus hlinika.
Na kondenzatory a podobne prekazky by si navrtala diera.
2Vykuk: Vypada to spatne :? Nejak se nedostava casu a ani chuti. V soucasnosti muzu zajistit jenom ty 22x22x13, ale pujdou jen na nektery grafiky (a to jen mozna).
2XanFX: Na klasicky pameti si muzes koupit Fabsy z DE. Jinak bez urazky, stoji ti to za to? Strkat dalsi penize do R9000?